Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Celta Vigo

2012-12-21
A spanyol élvonalban ma este két mérkőzést rendeznek, mi az Atletico és a Celta Vigo találkozóját vizsgáljuk meg közelebbről!

 

Atletico Madrid - Celta Vigo

Tipp: Atletico góljai 1.5 felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A 16. fordulóban az Atletico Madrid és a Celta Vigo is megégett, az év utolsó találkozóján mindketten javítani szeretnének. Ami a hazaiakat illeti, igencsak jó szezont futnak! Már a Chelsea elleni Szuperkupa meccsen is lehetett látni, hogy ez az ősz igencsak ütős lehet, ha nem bundázzák szét magukat! Bundának nyoma sincs, minden kötelezőt magabiztosan hoztak, azt meg mindenki tudta, hogy a Barca és a Real más kávéház! Most ismét egy kötelező házi feladat jön, méghozzá a Celta Vigo legyőzése! Ha Falcao és társai érvényesítik a papírformát, megszilárdítják második helyüket a tabellán!

A 'tico nem is igazán a Barcával van nagy versenyben, hanem a városi rivális Real Madriddal szemben. A szurkolóknak a szemében az már egy bajnoki címmel érne fel, ha a Real mögöttük végezne!

Ami Simeone csapatát illeti, egyedüliként a Matracosok mondhatják el magukról, hogy hazai pályán még veretlenek a bajnokságban! 8-0-0 a mérleg, és 27-6-os gólkülönbség! Otthon 3.4 gól rúgnak meccsenként, ami azért nem mindennapi! Legutóbb a Depor hatot kapott, amiből ötöt Falcao vállalt magára. Előtte a keményebb diónak tűnő Sevilla is 4-0-ás zakóval távozott!

Az biztos, hogy a Vicente Calderón Stadionba nem nyerni járnak mostanában az ellenfelek!

A 'ticónál egyedül Felipe Luis az, aki ma nem lép pályára, vendégeknél Alex Lopez, Llorca, Lago és Samuel játéka az, ami erősen kérdéses.

A Celta Vigo egyébként idegenben 1-0-7-es mérleggel rendelkezik, ami nem túl fényes. Egyedül a Zaragozát verték meg idegenben, egy kibukott 1-0-ás győzelem volt még november vége felé. Ezen kívül mindenhol zakó, szóval nem valószínű, hogy a Vicente Calderónban sok bajt okoznának a Madridnak!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,