Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Bayern München

2016-04-27
Nehéz bármit is mondani a tegnapi City-Madrid meccs után. Abban a párharcban látványosan csalták a focit a srácok, egy szezon előtti felkészülési meccs izgalmasabb szokott lenni. Talán ma kapunk egy kis futballt is, de elvárásainkat át kell értékelni.

Atletico Madrid - Bayern München

Tipp: 4.5 büntetőlap felett

Odds: 1.90

Iroda: bet365

Kezdés: szerda, 20:45

 

Az biztos, hogy a City-Madrid meccsnél rosszabb nem jöhet. Az a két együttes megcsúfolta a futballt. Lehet, hogy a 'tico-Bayern találkozó sem a pengés megoldásokról, a sok gólról szól, de hogy látunk focit, az azért valószínű. Persze semmi sem biztos, hogy miért, a cikkből kiderül.

Szóval az Atleticónak most is a legfontosabb feladat, hogy ne kapjon gólt. Ha a Bayern nem talál be idegenben, az már jó. De jó lenne előnyt kiharcolni hazai pályán, kérdés csak az, vállal-e kockázatot az Atleti a rúgott gól érdekében.

A Bayern vélhetően szeretne gólt lőni idegenben, már csak azért is, mert a 'tico egyik pillére, Godin hiányozni fog. Giménez és Hernandez játszik majd a védelem közepén, ők így ketten nem sűrűn játszottak együtt belső védőt. Godin ad tartást hátul az Atletinek, a Bayernnek ki kell használni, hogy az uruguayi spíler nincs ott a madridi csapatban. A Bayernnél Robben nem léphet pályára, de amíg Costa, Koman és Ribery egészséges, nagy baj nincs.

A játék -ahogy tegnap is- vélhetően a középpályán zajlik majd, csak amíg tegnap időhúzó jelleggel szórakoztak a srácok, most azért pár parázs ütközetre joggal számíthatunk. Az Atleti vélhetően csapat szinten tudja azt, hogy különösen ma fontos megállítani a Bayern játékosait már a középpályán, mert nincs ott Godin hátul, aki takarítani szokott. Giménez sérülésből jött vissza, szóval fontos, hogy legyenek ütközések a középpályán, érezzék a Bayern spílerei a 'törődést'.

De a münchenieket sem kell félteni, egy Vidal, egy Xabi Alonso tud kemény lenni, helyenként durva is. Egyébként is a bajoroknak keménységben is fel kell venni a versenyt a 'ticóval, mert Kokéék oda fognak rúgni, ha tetszik a bajoroknak, ha nem.

Clattenburg spori hozzá van szokva a kemény futballhoz, nem is feltétlenül a lapokról híres, de ha a mai napon a 'tico és a Bayern is komolyan futballozni szeretne, akkor itt röpködnek majd a lapok. Ha ez a két együttes is csak az időt akarja ölni, akkor megint ráfaragtunk. De bízzunk benne, hogy Simeone feltüzeli annyira övéit, ahogy fontos meccsek előtt szokta, és akkor nem fogunk unatkozni. Lehet, hogy ez az elődöntő sem a gólokról szól majd, ismerve a csapatok stabilitását, de hogy lesz tűz a meccsben, arra azért bőven van sansz!

Címkék: sportfogadás, tipp,