Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Barcelona

2015-09-12
Rangadót rendeznek a szombati napon a spanyol élvonalban. Már a harmadik fordulóban összeméri erejét az Atletico Madrid, és a bajnoki címvédő Barcelona.

Atletico Madrid - FC Barcelona

Tipp: Az Atletico szerez gólt

Odds: 1.40

Iroda: Tippmixpro

Kezdés: szombat 20:00

 

Az Atletico Madrid képes arra, hogy megölje a Barca fociját, de arra is képes, hogy elverje a katalán együttest. Pláne most, hogy a Barca ászai a válogatottakból térnek vissza, nem igazán tudtak felkészülni erre a meccsre úgy, ahogy illet volna.

Sérült Alves, és nem 100%-os Sergi Roberto sem, akiből Lucho szélső védőt szeretne faragni. Így Adriano játszhat jobb szélen. Belül Vermaelen és Mascerano, Pique ugyanis eltiltott. Alba posztja a bal szélen biztos. Középen Rakitic, Busquets és Iniesta, elöl pedig az MSN. Kérdés persze, hogy Messiék mennyire lesznek élesek, a Barca nagyon tud szenvedni, amikor a játékosok a válogatottakból térnek vissza.

Az Atletinél Tiagónak van kisebb sérülése, de elvileg játszhat. Oblak véd, Juanfran, Giménez, Godin és Felipe Luis játszik hátul. Nem egy gyenge védelem. Tiago, Koke és Gabi középen, Torres, Martinez és Griezman elöl.. Ez a csapat képes arra, hogy móresre tanítsa a Barcát, persze ehhez szükséges az is, hogy a katalánok rossz napot fogjanak ki.

Ezért sem merünk a hazai sikerre tippelni, viszont egy Atletico-gól nagyon is benne van a  pakliban. Már csak azért is, mert még nem említettük ugyan, de Claudio Bravo sem áll a Barca rendelkezésére, így ter Stegen fog ma este védeni. Nem életbiztosítás a jelenléte.

Otthon, a Vicente Calderónban az Atletico végig fogja nyomni a 90 percet, nem létezik, hogy ez a Barca ilyen összeállításban ne kapjon minimum egy gólt.

Címkék: sportfogadás, tipp,