Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Barcelona

2017-02-26
Tegnap bizony megérte váltani a LaLigáról a Bundesre, a Bayern hozta a kötelezőt. Ma már ismét egy LaLiga meccset veszünk ki a kínálatból, jöjjön az Atletico Madrid-Barcelona előzetese

Atletico Madrid - FC Barcelona

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Bet365 odds: 1.70

Tippmix odds: 1.60

Kezdés: vasárnap, 16:15

 

A Real Madrid hétközi zakója a Valencia ellen jól jött a Blancók riválisainak. Főleg a Barcának, amely így lőtávolban maradt. Az Atletico jobban le van maradva, ráadásul a Simeone-csapatnak is fontos a győzelem, hisz a Sevilla nagyon hasít, szóval a dobogó sem olyan biztos az Atletinél, mint a korábbi években.

Ha a formákat nézzük, Az Atleti áll jobban. Megverte a Gijón és a Celtát, aztán BL-meccsen idegenben a Leverkusent. Ezen a 3 meccsen 11 gólt lőtt a 'tico, viszont mindhárom mérkőzésen kapott gólt! Utóbbit azért nem szoktuk meg, igaz, azt sem, hogy így megszórja ellenfeleit az Atleti.

A Barca nincs jó passzban, a PSG elleni 4-0-ás zakó okozta seb nehezen gyógyul. Ráadásul a zakót követő bajnokin a Leganést épphogy, nagyon szűken 2-1-re sikerült megverni, Gomes meg mégy egy-két Barca-spíler bizony saját közönsége által lett fújjolva.

Szóval a katalán sztárcsapat nincs jó formában, ettől függetlenül világklasszis játékosok fociznak itt. Ha most sikerülne nyerni, az mindenféle szempontból jól jönne Messiéknek. Vidal és Mascerano nem játszik, hazai oldalon Godin talán vállalja a játékot. Viszont egy védő, nevezetesen Juanfran a 'ticónál is hiányzik majd.

A tippünk, hogy ezen a találkozón mindkét fél betalál. Az Atleti ontja a gólokat, a Barca pedig még mindig a Barca. Ha nincs is jó formában az együttes, azért Messi, Neymar és Suarez képes gólt, gólokat lőni. Neymar lehet itt a kulcsfigura, hisz ugye az Atletinél Juanfran nem játszik, így Vrsaljko lesz majd az, aki a legtöbbet találkozik Neymarral. Ez a párharc márpedig Neymar-fölényt hoz majd a papírforma szerint. Godin sem 100%-os még, szóval bőven nyerhet itt a Barca is. Erre mondjuk fogadni necces, de gólt azért lőni fog a katalán csapat. Aztán az is eléggé valószínű, hogy kapni is. Griezmann, Gameiro és Torres egyaránt jó formának örvend!

Címkék: sportfogadás, tipp,