Sportfogadás tippek: Atlanta - Montreal

2017-09-24
Mióta az Atlanta United a Mercedes Benz Stadionban játszik, még nem volt olyan, hogy ne lőtt volna legalább három gólt. Vajon a Montreal ellen is folytatódik a széria?

Atlanta United - Montreal Impact

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3.5 felett

Unibet odds: 1.95

Kezdés: vasárnap 23:00

 

Sajnos nem túl baráti időpontban kezdenek a csapatok, egészen este 23 óráig kell várni, de talán érdemes. Az Atlanta és a Montreal csapatai ugyanis a közelmúltban képtelenek voltak rossz és unalmas meccset játszani

Az Atlanta nemrég költözött be a Mercedes Benz Staionba, négy meccset játszott ott, de mind a négy alkalommal eljutott legalább három lőtt gólig. A New England ellen viszont 7-0-ra nyert, ezzel az MLS legnagyobb arányú győzelmét aratta, majd az Orlando elleni ütközetre közel 80.000 ember volt kíváncsi, így az MLS-nézőcsúcs is megdőlt.

Nem csoda, hogy a nézők kíváncsiak az Atlanta találkozóira, hisz szórakoztató és eredményes focit játszik a csapat. Ami a Montreal együttesét illeti, szintén ömlenek a gólok, amikor pályán van az Impact. Adok-kapok meccseket játszik a kanadai csapat, elég csak megnézni az utolsó két mérkőzését. Még 17-én a Minnesota ellen kapott ki 3-2-re, majd megverte a Torontót 5-3-ra.

Szóval nem akármilyen összecsapásra van kilátás, ráadásul tétje is van a találkozónak. A Montreal még küzd, hogy a play off-ba jusson, viszont küzdenie kell még az Atlanta együttesének is, mert Almirónék is kicsúszhatnak még a legjobb hatból keleten. Viszont az Atlanta helyzete azért is fura, mert egy rossz szériával még kieshet a rájátszásból is, viszont, ha folytatódik ez a csodás időszak, akkor még a top2-es pozíció is benne van a pakliban, hisz tegnap pl. a NYCFC csak ikszelt saját meccsét. Ha az Atlanta ma nyer, akkor 3 pontra megközelíti a New York Cityt, és egy meccsel még kevesebbet is játszott.

Szóval mindkét együttes számára téttel bíró meccs, de mindkét együttes őszinte, támadó focit játszik, amiben persze benne van, hogy a lőtt gólok mellett kap is párat a csapat.

Jó kis összecsapás lesz ez, az Atlanta az új stadionjában eddig négy mecset játszott, volt itt 3-0; 7-0; 3-3 és legutóbb egy 4-0, de azon a 4-0-ás meccsen a négy gólt mér félidőre összehozta. A mi tippünk, hogy bár késői összecsapás a mi időzónánk szerint, aki teheti, maradjon ébren, mert érdemes lesz!

Címkék: sportfogadás, tipp,