Sportfogadás tippek: Athletico Madrid - Athletic Bilbao

2012-08-27
Sem az Atletico, sem az Athletic nem kezdte jól a szezont. Amíg a Madrid azért egy döntetlent összehozott, addig az EL és spanyol kupa döntős Bilbao hazai pályán 5-3-ra kapott ki a Betistől. Javítani kötelező mindkét oldalon!

 

Athletico Madrid - Athletic Bilbao

Tipp: 2.5 gól fölött

Odds: 1.73

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

Az Athletico Madrid és az Athletic Bilbao is olyan csapat a Primera Divisionben, akik rendre megnehezítik a nagyok dolgát, és valahol ott a 3-6. hely körül érnek célba. Szokták mondani, hogy a spanyol bajnokságban a 3. az igazi bajnok, hisz a Real és a Barca külön versenyt vívnak évek óta.

Az Athletico Madrid a tavalyi év meglepetéscsapatával, a Levantéval játszott 1-1-es döntetlent a nyitómeccsen. Most hazai pályán javíthatnak, az ellenfél az a Bilbao, ahol nincs minden a legnagyobb rendben. Martinez és Llorente miatt van egy kis feszültség, de a Betis elleni zakó után talán dühből 6-0-ra elverték a finn HJK-t az EL-ben.

Bielsa ott igen fura felállást választott, Anderrel játszatott például középcsatárt, de nagyon offenzíven léptek fel, Aduriz, de Marcos is csak előre játszott szinte. Llorente és Martinez nélkül is kemény csapat lesz a Bilbao, és lassan Muniain is visszakerül a kezdőbe, ha utoléri magát fizikailag.

A matracosok nem nagyon mozgolódtak a piacon, inkább távozók voltak, mint érkezők. Érkezők közül talán Cata Diazt kell említeni, vagy Emrét aki a Fenertől igazolt a 'ticohoz.

Falcao maradt, a Levante ellen Adrian-Arda Turan-Rodriguez hármas játszott mögötte támadó feladatokat ellátva. Simeone azért nem lehetett elégedett azzal az egy ponttal, de ha megnézzük, hogy ez a Levante tavaly mit produkált, talán belefért idegenben a nyitómeccsen az az X.

Ma már nem fér bele a 'ticonak a döntetlen. Otthon, az Estadio Vicente Calderónban tavaly 2-1-re verték a baszkokat, de emlékezhetünk az Európa Liga döntőre is - sőt talán arra még jobban - ahol a matracosok lefocizták a Bilbaot, és 3-1-arányban nyerni tudtak. Most is az Atletico Madrid a mérkőzés esélyese, és hiába verték 6-0-ra a HJK-t, nincs minden rendben a Bilbaonál.

A Bilbaonál tehát rendezni kell a helyzetet, de pont az EL meccsük bizonyítja, hogy a baszkokat soha nem lehet elintézni egy karlegyintéssel. Akik a pályán lesznek, mindent meg fognak tenni a győzelem reményében. A 'ticonál pedig adott a séma, ha azt hozzák, amit az utolsó két meccsükön a Bilbao ellen, akkor ismét megverhetik Bielsa tanítványait. 2-1; 3-1 a tippünk, de ahogy írtuk, a Bilbaot sem szabad lebecsülni, már csak azért sem, mert a 'tico védelmének még össze kell érnie.

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,