Sportfogadás tippek: Athletic Bilbao - Villarreal

2013-10-21
A Betis tegnap megtréfálta a fél világot, így sajnos minket is. Ma megpróbálunk javítani, cél ismét a Primera Division!

Athletic Bilbao - Villarreal

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A forduló zárómeccsén a Bilbaó a Villarreallal találkozik. Mindkét együttes remek formában várja a mérkőzést, így joggal bízhatunk benne, hogy igazi közönségszórakoztató meccset produkálnak.

A Bilbaónál nyoma sincs a tavalyi vergődésnek, pláne nem hazai pályán. Otthon a lehetséges 12 pontból 10-et begyűjtöttek, igazi katlan az új San Mamés. Ibai Gomezt kivéve nincs sérült játékos a baszkoknál, minden adott részükről egy jó összecsapáshoz.

A jó meccshez persze kell egy jó ellenfél, pont olyan, mint a Villarreal. Biztosak lehetünk benne, hogy Marcelinho alakulata mindhárom pontot szeretné elhozni a San Mamésből, ezzel pedig történelmet is írnának. Az újonc együttes meglepően érett focit játszik, senkitől sem félnek, és jól tudják, hogy mire is képesek valójában. Ez a csapat majdnem megverte a Real Madridot is (2-2), mezőnyben simán lefocizták Ronaldóékat, a Valenciát pedig teljességgel megsemmisítették (3-0). Cani, J. Pereira, dos Santos és Aquino személyében olyan támadóik vannak, akik bármelyik együttes védelmét képesek zavarba hozni.

Ha nyerni akarnak a vendégek, gólokat kell rúgni! Vélhetően minimum kettőt, mert a baszkok otthon ritkán játszanak le úgy meccset, hogy nem lőnek gólt. Aduriz ugyan eddig katasztrófa, de mindig akad társa, aki gólt szerez. Legutóbb a Valencia elleni meccsen Mikel Rico szerzett gólt, és ezzel pontot csapatának. Tényleg úgy néz ki, bárki képes gólt szerezni, csak az az Aduriz nem, akinek ez lenne a feladata. Persze az is igaz, hogy rá általában ketten is figyelnek, pont ezért van nagyobb területe Susaetának, Andernek és Muniainak.

Mindkét csapat a támadó futballt favorizálja, és pont ezért lesz ez remek meccs. Kellőképp kreatívak is, egyikükre sem lehet ráfogni, hogy sablonos lenne. A padon is lesznek majd olyan csatárok, akik képesek segíteni csapatuknak. Hazai részről de Marcos és Toquero, míg a vendégeknél Uche és Perbet képes csereként pályára lépve lendületet hozni a padról, és persze gólokat szerezni.

Lüktető tempó, sok helyzet, és minimum egy-egy várható mindkét csapattól ezen az összecsapáson!

Várható kezdőcsapatok:

Bilbao: Iraizoz-Iraola-Gurpegi-San José-Balenziaga-Benat-Iturraspe(Mikel Rico)-Susaeta-Ander-Muniain-Aduriz (de Marcos)

Villarreal: Asenjo-Mario-Musacchio-Dorado-Jauma Costa-B. Soriano-Trigueros-Cani-J. Aquino-dos Santos-J. Pereira

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,