Sportfogadás tippek: Athletic Bilbao - Real Madrid

2015-03-07
Az előző fordulóban csak 1-1-es döntetlent játszott a Real Madrid a Villarreal ellen, most Bilbaóban kötelező lenne nyernie Ronaldóéknak. Ha baszkföldön is botlik a Madrid, könnyen elúszhat a bajnoki cím!

Athletic Bilbao - Real Madrid

Tipp: Real góljai 1.5 felett

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés ma 18:00

Tény, hogy a Real Madrid csapata nem csillog úgy, mint a a 2014-es év negyedik negyedében, amikor is sorra nyerte a meccseit, méghozzá gyönyörű játékkal. Viszont a sok sérülés hátráltatta a csapatot, Ramos, Modric, Pepe, James, Khedira is sokat volt sérült. Pepe már visszatért, ma is játszik a védelem tengelyében Varane oldalán. Marcelo és Carvajal támogatja majd Ronaldót és Bale-t. Elöl Benzema természetesen, középen pedig Isco, Lucas és Kroos. James a visszatérés küszöbén, elvileg, ha minden jól alakul, az el Clásicón már pályára léphet.

A Bilbaónál két fontos hiányzó van. San José és Iturraspe esett ki a gépezetből, mindkét játékos alapember, és mindkettő a védekezésben fontos láncszem. Márpedig ma a védekezésbe nem nagyon csúszhatna hiba. A Bilbao egyébként elég gyatra idényt fut, egyetlen jó dolog a szezonba a Copa del Rey finálé, de őszintén szólva a győzelemre vajmi kevés esély van, hisz a Barcával játszik majd a baszk együttes.

A Bilbao tehát kupameccset s játszott a héten, míg a Real Madrid 'pihent'. Ősszel a Real otthon 5-0-ra verte a Bilbaót, idegenben is lőnek minimum kettőt Ronaldóék. De könnyen lehet, hogy most is befigyel majd egy ötös, hisz nem is oly rég a Barca is ötöt rúgott idegenben a Bilbaónak. Ez a baszk csapat most nincs a toppon, ráadásul tényleg jó fáradt is lehet a társaság, hisz ne feledjük, az EL-ben is játszottak tavasszal.

Az biztos, hogy mi nem adnánk ilyen magas szorzót erre az opcióra, de hála a jó égnek a bukik adnak. Illik kihasználni! (Elég csak abból kiindulni, hogy a Torino hármat lőtt a San Mamésben az EL meccsen...)

Címkék: sportfogadás, tipp,