Sportfogadás tippek: Athletic Bilbao - Real Madrid

2017-03-18
Nehéz időszak előtt áll a Real Madrid, jönnek a fontosabbnál-fontosabb meccsek, ráadásul sokaknak a válogatottban is teljesíteniük kell majd.

Athletic Bilbao - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Bet365 odds: 1.65

Tippmix odds: 1.55

Kezdés: szombat 16:15

 

A Madrid védelméből Varane és Pepe hiányzik, így valószínűleg Nacho lesz Ramos párja a védelem közepén. A kérdés, hogy a Real védekezése hogyan működik majd a Bilbao otthonában. A baszk együttes ugyanis hazai pályán 13 bajnoki óta veretlen, ráadásul ebből a 13 meccsből 10-et megnyert! Ezt az említett 13 mérkőzést tekintve csak egy olyan volt, amikor a Bilbao nem lőtt gólt.

A Real Madrid viszont nem arról híres, hogy lehúzza a rolót. Ramos is inkább elöl hajt hasznot, nem nagyon van olyan meccs, hogy nem fejel gólt. Kb az az ember érzése, hogy ha Ramos csatárt játszana, simán szerezne vagy 30 gólt egy idényben.

Visszatérve a Madrid védekezésére, nem etalon. Navasnak is vannak hibái, messze nem olyan stabil, mint volt a Levantében anno. A Real az utolsó 6 tétmeccsén mindig kapott gólt, fura lenne, ha épp most úszná meg. Ronaldóék idegenben sorozatban 8 tétmeccs óta mindig kapnak legalább egy gólt, de gyakran többet is. Ezek után az lenne meglepő, ha pont most nem kapna gólt Navas és a Real.

Egy biztos, igazi adok-kapok várható, sok gól, mellette kemény csaták a mezőnyben, hisz a Bilbao azért nem egy puha csapat.

Címkék: sportfogadás, tipp,