Sportfogadás tippek: Athletic Bilbao - Real Betis

2013-09-26
Az elmúlt szezonban a Bilbao és a Betis igencsak élvezetes mérkőzést játszott egymással. Valószínűleg nem lesz ez másként most sem!

Athletic Bilbao - Real Betis

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

A bevezetőben említett találkozó végeredménye 3-5 lett, azaz Baszkföldön győzött az andalúz Betis. Pedig  a déli csapatok nem nyerni járnak északra általában. Az a találkozó egyébként szezonnyitó volt, ott kezdődött a Bilbao vesszőfutása.

A tavalyi idényt már elfelejtették a Bilbao fanok, most új mesterrel, és új játékmesterrel vágtak neki a 2013/14-es évnek. Nem is megy nekik rosszul, ráadásul már az új San Memésben léphetnek pályára, ami külön motivációt jelent.

Kulcsfigura lehet Benat, aki jópár évet töltött el a Betisnél, de a nyáron 'hazatért'. Benat, Muniain, de Marcos, Susaeta, Ibai Gomez és a többiek remekül megértik egymást. Nincs is ezzel baj, ám a védelem eddig minden meccsen hibázott. Vagy ha a védelem nem, akkor Herrerin kapus. Mondjuk a kapuban már Iraizoz áll majd, de a baszk védelem minden találkozóra tartogat valamit. Valami kellemetlen meglepetést...

A Betis pedig túl jó csapat ahhoz, hogy a védőktől ajándékba kapott lehetőségeket ne használják ki. Salva Sevilla jó formában van, Benat nem véletlenül válogatott játékos. Aztán ott van elöl Molina, aki úgy érzi a kaput, mint kevés csatár Spanyolországban. Cedric Mabwati és Vadillo pedig gyors, jól cselező szélsők, a baszk védők lábaira ezek a srácok párszor görcsöt fognak kötni.

Nagyon kombinatív a Betis játéka, jó nézni őket.

Kisebb csoda lenne, ha itt valamelyik csapat rúgott gól nélkül maradna. A baszkok otthon 90 percen keresztül fognak darálni, és a helyzetek számával idén nem volt gond. Hogy most a 10 ziccerből négyet lőnek be, vagy csak egyet, számunkra részletkérdés. Ugyanakkor a Betis is be fog találni, ahogy írtk korábban, San José és társai még nem hoztak le meccset hiba nélkül. De ha végre így lenne, ez a Betis azért nem egy impotens csapat, rengeteg szép akciót vezetnek majd, és nem létezik, hogy legalább egy ne góllal érjen véget.

Előzetes keződcsapatokkal sajnos nem tudunk szolgálni. Pláne nem a Betisnél, hisz Pepe Mel képes az előző mecshez képest 7-8 poszton is változtatni.

Gólok lesznek mindkét oldalon, szóval aki egy jó meccset akar ma látni, ezt bátran ajánljuk!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,