Sportfogadás tippek: Athletic Bilbao - Malaga CF

2014-04-14
A 33. fordulót a San Mamés stadionban a Bilbao és a Malaga találkozója zárja. A Bilbaónak nyernie kéne, hogy a 4. helyet megerősítse, a Malaga pedig döntetlennel sem lenne elégedetlen.

Athletic Bilbao - Malaga

Tipp: Bilbao

Odds: 1.38

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Az Athletic Bilbao a 4. helyen áll, de nem lazíthat a csapat, hisz a Sevilla nyert hétvégén, és három pontra megközelítette a baszkokat. A La Ligában a 4. hely még BL-pótselejtezőt ér, így rendkívül fontos, hogy melyik csapat kaparintja meg.

A Malaga együttese nem fut jó szezont, de ebből a 33. fordulóból olyan rosszul már nem jöhet ki. A mögötte lévő csapatok közül csak a Granada tudott nyerni, a kieső helyen lévő csapatok pedig nem szereztek pontot. Hét pont van a Malaga és a legjobb kieső helyen lévő Getafe között, és már csak öt forduló van ezen kívül. Az andalúz együttes játszik még az Elchével, Levantével és a Getaféval is, szóval lehet itt még pontokat gyűjtögetni.

Ez a mai meccs sokkal fontosabb a hazai csapatnak, és jól tudjuk, hogy a San Mamésben igencsak jól pörög a Bilbao. Andalúz csapatoknak nem sok sikerélményük szokott lenni a Baszkföldön A Betis, az Almeria és a Granada is kikapott a Bilbao vendégeként, és ez a sors vár a Malagára is. Nagyon egyben van a baszk csapat, és hozzá van szokva ehhez a hétfő esti időponthoz is.

Ami még a hazai siker mellett szól, az az, hogy a vendég együttesből kiesett a középpálya motorja, Duda. Nincs Flávio sem, vannak sérültek is, szóval nincs a legjobb helyzetben a vendég-együttes. Hiányzó a hazaiaknál is van, Mikel Rico sérülése miatt nem játszik, viszont a felépült Benat helyettesítheti őt. Azért az nem rossz, amikor egy válogatott játékos ugrik be a kiesett Rico helyére.

Várható kezdőcsapatok:

Bilbao: Iraizoz-Iraola-Exeita-Laporte-Balenziaga-Benat-Iturraspe-Susaeta-Ander-Muniain-Aduriz

Malaga: Willy-Gamez-Angerlieri-Welligton-Antunes-Camacho-Darder-Amrabat-Perez-Samuel-Santa Cruz

Ezek persze csak előzetes kezdőcsapatok, főleg a Malaga védelmének összeállítása jelent gondot Schuster számára. sok a sérült, eltiltott játékos, és az is biztos, hogy többen úgy vállalják majd a játékot, hogy nincsenek 100%-os állapotban. A Bilbao otthon nem fog kegyelmezni, a mai nap legjobb opciójának tűnik a hazai győzelem

Címkék: sportfogadás, tipp,