Sportfogadás tippek: Athletic Bilbao - FC Barcelona

2013-12-01
A La Liga mai játéknapjának legizgalmasabbnak tűnő meccsét este 21:00-től rendezik! A Barca az új San Mamésbe látogat, és ha már így tesz, el is vinné a pontokat

Athletic Bilbao - FC Barcelona

Tipp: Barca góljai 1.5 felett

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: Ma 21:00

 

A Bilbao egy őszinte csapat, amely őszintén játszik. ez lehet ma a vesztük, hisz az biztosnak tűnik, hogy nekirontanak majd a katalánoknak. Ez akár be is jöhet, de 90 százalék az esély, hogy nem fog. Eleve kezdjük ott, hogy Aduriz hiányzik, így csatár nélkül maradt a csapat. Hátul pedig Valverde a hírek szerint San José-Laporte duót fogja kezdetni, ami nagyjából egyet jelent az öngyilkosággal. San José ugyanis egy olyan srác, aki kevésbé fordulékony, de magas, jól fejelő csatárok ellen kiváló. Na mármost a Barcában kb. még Fabregas van olyan 1.75 környékén...

Sok múlik majd a Rico-Iturrase duón, de az képtelenség, hogy ők ketten megszűrjék a Barca akcióit olyan szinten, hogy Laporték unatkozzanak. A Bilbao védelme sebezhető, és ezt már rengetegszer 'bizonyították'.

Viszont megmutatta a csapat azt is, hogy képesek hátrányból fordítani. Nem egy olyan meccsük volt idén, ahol hátrányból nyertek. Van önbizalma a baszkoknak, de félő, hogy ha a Barca ellen gólt kapnak, akkor futószalagon jön majd a többi katalán dugó. Ez persze a tipp szempontjából remek hír, de a baszk szurkolók aligha örülnek majd.

A katalánoknál Mascerano, Valdes, Puyol, Dani Alves és Jordi Alba nem lép ma pályára. Puyol is összeszedett valamilyen újabb térdsérülést, így ő el sem utazott a csapattal. Ettől függetlenül nem lesz gyenge a Barca, Xavi, Iniesta és Busquets biztosan játszik, mint ahogy elöl a Cesc-Neymar-Alexis trió is!

Jó kis meccs lesz ez, mert a Bilbao nem fogja feladni 2-3 gólos hátránynál sem. Egy nagyon picike esélyük van a baszkoknak, de ehhez az is kell, hogy Xaviék félvállról vegyék a meccset. Ezt a szívességet viszont nem teszik meg. Egyrészt azért nem, mert a BL-betli után oda szeretnének csapni, másrészt pedig azért nem, mert tegnap nyert az Atleti és a Real is!

Tippünk 1-3-as katalán győzelem.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,