Sportfogadás tippek: Athletic Bilbao - Eibar

2012-12-12
Elég szegényes a mai kínálat, de azért annyira nem, hogy ne legyen játszható tipp! Íme:

Athletic Bilbao - Eibar

Tipp: Bilbao góljai 1.5 felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:30

A Bilbao és az Eibar egy körrel le van maradva a kupában, így nekik bele kell húzni! A Bilbao nem szokott szórakozni, ha a Copa del Rey-ről van szó, ők mindig győzni akarnak! A Barca után ők nyerték el legtöbb alkalommal a Király kupát, sőt nem egyszer, s nem kétszer Bilbao-Barca döntőt rendeztek már ebben a sorozatban.

Tény, hogy az Athletic idén gyenge szezont fut, de mindentől függetlenül ők a mai mérkőzés esélyesei. Az Eibar jelenleg a harmadosztályban szerepel, de ott legalább jól! A "2"-es csoport második helyén áll ez az együttes, tehát megvan az esély, hogy jövőre újra a másodosztályban rúgják a bőrt. Azért ez így is két osztály különbség, és ismerve a múltat, hogy a Bilbao számára mennyire fontos a Király Kupa, nehezen elképzelhető, hogy a legjobb 16 közé se kerüljenek be!

Bielsának egyébként nincs könnyű dolga most a Bilbao élén, mert egyrészt nem igazán megy a csapatnak, másrészt a Llorente helyzetet sem igazán tudja kezelni. Ugye Llorente már fél lábbal a Juventusnál van, de a baszkok megharagudtak rá, és ezért nem nagyon kap lehetőséget. Bajnokikok szinte soha nincs pályán, vagy ha igen, akkor pár percre csereként. Azért könnyen lehet, hogy ma kupameccsen lehetőséget kap, bár meglepő lenne. Aduriz, Ibai, Toquero és de Marcos is előtte van most a rosterben :D

A baszkoknak fontos a Király Kupa, ők nem fognak tartalékolni. A bajnokságban idén a bennmaradás úgyis meglesz, más reális céljuk ott már nem nagyon van!

Viszont igazi kupacsapat, egy-egy mérkőzésre nagyon fel tudnak pörögni az Athletic focistái! Az Eibarnak talán most fontosabb a bajnokság, ott igen jó helyen, feljutásra állnak, és hosszútávon egy harmadosztályú csapatnak amúgy sem sok keresnivalója van.

A Bilbao itt hazai pályán, az Estadio San Mamésben eldönti a továbbjutást, 2 gól alatt biztosan nem állnak meg, de sokkal inkább a 3-4 lőtt gól a realitás! Ez az over 1.5 egy erősen biztonsági tipp!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,