Sportfogadás tippek: Athletic Bilbao-Valencia

2013-10-06
A spanyol élvonal 8. fordulójának utolsó meccse a Valencia Bilbaói vendégjátéka.

Athletic Bilbao - Valencia

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.70

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

A Bilbao hazai pályán még minden meccsét nyerte a Primera Divisionben ebben a kiírásban. Ez még akkor is igaz, ha az Osasuna ellen a Sociedad stadionjában voltak otton. Az új San Mamésben eddig 100%-os a csapat, de ma kemény ellenfél vár a baszkokra.

A Valencia ugyanis magára talált! Amikor már sokan Dukic menesztéséről kezdtek pletykálni, a Valencia elkezdett meccseket nyerni. Utolsó 4 tétmeccsüket behúzták Jonasék, úgy tűnik, hogy magukhoz tértek a denevéresek.

Hazai oldalon Kike Sola, Ibai Gomez és Balenziaga nem bevethető, vendégeknél Diego Alves és Pereira. Ennek a pár játékosnak a hiánya nem lehet kifogás a gyengébb szereplésre. Akik játszanak, azoknak kell megoldani a meccset. A Barca-Real-Villarreal trió már begyűjtötte a pontokat, és az is valószínű, hogy a déli meccsén az Atletico is nyer a Celta ellen.

Nagy tehát a tét. méghozzá az, hogy kettejük közül a Bilbao, vagy a Valencia tud tapadni a nagyokra. Persze vereség esetén sincs óriási probléma, de aki itt kikap, az a középszerűségbe süllyed vissza.

Nagyon nehéz megtippelni, melyik csap nyerhet, ezért nem is próbálkozunk vele. Viszont mindkét csapat védelme képes hibázni, és mindkét csapat tud kreatív lenni az offenzív zónában. Egyértelmű, hogy mindkét csapat gólt fog lőni. Megnyomják a csapatok ezt a 90 percet, mert utána két hét szünet következik, és igencsak sokat kell várni arra, hogy javíthassanak.

Várható kezdőcsapatok:

Bilbao: Iraizoz-Laporte-San Jose-Gurpegi-Iraola-Benat-Iturraspe-Muniain-Ander-Susaeta-Aduriz

Valencia: Guaita-Barragán-Matthieu-Costa-Bernat-Banega-Fuego-Fede-Canales-Pabon-Jonas

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,