Sportfogadás tippek: Athetic Bilbao - Real Madrid

2013-04-14
A bukmékerek adakozó kedvükben vannak, ki kell használni! Tegnap a BVB-re adtak 1.45-ös oddsot, nyertek 6-1-re. Ma a Real Madrid 1.50-es oddson kihagyhatatlan, nézzük is gyorsan, hogy miért!

Athletic Bilbao - Real Madrid

Tipp: Real Madrid

Odds: 1.5

Bet365

Kezdés: ma 21:00

Az Athletic Bilbao szezonja nem úgy néz ki, mint a tavalyi. Az elmúlt szezonban két kupadöntőt játszottak, és az EL-ben is indulhattak. Idén kis túlzással a kiesés ellen küzdenek... Ennek rengeteg oka van, amit a korábbi cikkeinkben részletezünk, így ettől most eltekintünk.

A lényeg, hogy a Bilbao az alsóházban található, és az a játék, amit tavaly egész Európa csodálkozva nézett, az sehol nincs.

És ha ez nem lenne elég: Iraola sérült, biztosan nem játszik. Gurpegi, Laporte, Aduriz és de Marcos pedig eltiltás miatt nem játszik. De kisebb sérülése van Amorebietának, Galaretának és Inigo Pereznek is.

Aztán a sajtóban olvasni lehetett arról, hogy Bielsea, a Bilbao mestere a távozáson töri a fejét, szóval tényleg nem kevés a baj a baszkoknál.

Pedig a Bilbao még soha nem esett ki az élvonalból, idén viszont rezeg a léc. 19 gól hiányzik ma este a Bilbaoból, hihetetlen, hogy a Realra ilyen oddsot adnak.

Talán a BL miatt van ilyen odds a Realon, vagy a Bilbao múltja miatt, nem lehet tudni. De aki látta játszani a Bilbaot, az csodálkozva nézi ezt az 1.50-es szorzót, mert nagyon nem reális. Olyan 1.20-at ér kb a Real győzelme, még akkor is, ha CR7, Özil, és di Maria a padon kezd.

A nap tutija, a Bilbao ennyi hiányzóval nem fog gondot okozni a Madridnak! Talán egy gólt összehoznak, de kapnak rá vagy hármat, az tuti!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,