Sportfogadás tippek: Arsenal - Wolfsburg

2015-07-26
Az Emirates Kupán szombaton két meccsen kilenc gól született. Reméljük, hogy vasárnap sem adják alább a csapatok!

Arsenal - Wolfsburg

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: TippmixPro

Kezdés: vasárnap 17:20

 

Az Emirates Kupa egy négy-csapatos felkészülési torna. Négy csapat, ahol minden együttes 2-2 meccset játszik. A győzelem 3 pontot ér, de ezen felül minden egyes gól +1 pontot ér. Persze itt nem a győzelem az elsődleges cél, elsősorban a felkészülést szolgálja ez a kis összejövetel.

Tegnap a Villarreal és a Wolfsburg nagyon bekezdett, alig tíz perc után 1-1 volt az állás, de ez is csak röpke ideig, mivel a spanyol együttes 2-1-re módosított. A gólgazdag első percek után viszont már csak helyzetekre futotta.

A másik mérkőzésen az Arsenal Giroud góljával nyitott, aztán ezt követte még öt. A londoni együttes kivégezte a Lyont, az első játékrész második fele elég impresszív volt, négy gólt is szerzett Wenger csapata.

Ma is jó meccsekre számíthatunk, jó hangulatú, gólgazdag találkozók voltak tegnap is. Olyan csapatok vesznek idén részt a tornán, amelyek azért játsszák a focit. A Villarreal-Lyon találkozó sem lesz rossz, de az Arsenal-Wolfsburg kifejezetten jónak ígérkezik.

Az Ágyúsok otthon szerepelnek, elvégre is ez az Arsenal házi tornája. Nem is szórakoztak Özil sokat, lőttek hat gólt a Lyon ellen, és egyet sem kaptak. Ma azért vélhetően fognak, de Bruyne, Schürrle és a többi Wolfsburg spíler azért tegnap nem adott ki mindent magából, és aligha szeretnének két vereséggel távozni. Ez a Wolfsburg tud sokkal jobban játszani! Mivel igazán nagy tét nincs, nem tragédia a vereség sem, így bízhatunk benne, hogy ma is a támadójáték fog dominálni.

Várható kezdőcsapatokat lehetetlen megjósolni, vélhetően csapatonként 16-18 játékos ismét pályára lép, ami nem meglepő, hisz két nap alatt kell két találkozót lejátszani, és azért ilyenkor, a felkészülési időszakban kevés játékos van 100%-os állapotban.

Címkék: sportfogadás, tipp,