Sportfogadás tippek: Arsenal - Wigan

2013-05-14
Az Arsenal ma játszik bajnokit a Wigan ellen, mivel hétvégén FA Kupa meccset játszottak. Ott megverték a Man. City-t, de ma nem sok esélyük lesz az Arsenal ellen!

 

Arsenal - Wigan

Tipp: Arsenal

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Az Arsenal és a Wigan számára is kulcsmeccs a mai! A londoniak a BL indulást jelentő 4. helyért küzdenek, és ha nyernek ma este, beelőzik a Tottenhamet. Ha így lesz (így lesz), akkor az utolsó fordulóban saját kezükben a sorsuk, a már tét nélkül pályára lépő Newcastle együttesét kell legyőzniük. A Wigannek an még csöppnyi esélye a bennmaradásra, ám ehhez hátralévő két meccsét nyerni kéne, a Sunderlandnek pedig bukni az utolsó fordulóban...

Valószínűleg a Wigan kizúg a PL-ből, de legalább egy FA kupával vigasztalódtak hétvégén. Elverték a Man. City-t, senki sem számított még arra sem, hogy szoros meccset képesek összehozni. Kétszer ekkorát nem tud dobbantani a Wigan.

Tele van a sérültlista is, Stam, Beausejour, Pollitt, Crusat, Figueroa és Ramis is sérült...

A Man City elleni csapat lép tehát pályára valószínűleg, ami akár jó ómen is lehetne. Igen ám, de a City ellen kupameccs mentálisan és fizikálisan is kivett a csapatból, sokkal fáradtabbak lesznek, mint az Ágyúsok!

Az Arsenal ráadásul otthon játszik, sokkal többet pihenhettek a meccsre, és formában is vannak. Utoljára tétmeccsen március 3-án kaptak ki a Tottenham ellen, azóta kilenc mérkőzés óta veretlenek. A kulcsjátékosok egészségesek, Cazorla, Podolski, Walcott, Ramsey, Arteta... -lesz aki gólokat lőjön!

Hogy a Wigan hétvégi sikerét meglepetésnek, csodának, bundának nevezzük, teljesen mindegy. Az Arsenal rengeteg pénztől esne el, ha itt ma nem nyerne. a szezon egyik legfontosabb meccse ez az Ágyúsoknál, koncentráltan játszanak majd, és gólokkal verik el a Wigan együttesét.

Ezzel pedig a Wigan a napos oldalról átkerül az árnyékosra, hisz a hétvégi FA Kupa győzelem után matematikailag is kiesnek az élvonalból!

 

A tipphez sok sikert kívánunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,