Sportfogadás tippek: Arsenal - Liverpool

2017-12-22
Angliában a december vége-január eleje olyan időszak, amikor ha nincs csúcsformában egy csapat, nagyon sokat veszíthet. Egyre-másra jönnek a meccsek, ez nem az a bajnokság, ahol az év végét pihenéssel töltik.

Arsenal - Liverpool

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.50

Kezdés: péntek, 20:45

 

Az Arsenal együttese idén nem szerepelhetett a BL-ben, és jelen állás szerint most sem indulhatna a legrangosabb sorozatban. Viszont a hátránya a 4. helyezetthez képest csak egyetlen pont, és a negyedik pozíciót birtokló pont az a csapat, amely ellen pénteken pályára lép. Igazi hatpontos találkozó, hogy a közhelyszótárból idézzünk. A Liverpool győzelme esetén egy pontra megközelítené a Chelsea együttesét, és egyben leszakítaná az Arsenalt.

A héten csupa-csupa rossz meccset ajánlottunk, ahol nem vártunk gólokat, és hála az égnek a rossz meccsek még rosszabbak voltak, mint vártuk. Viszont most szakítunk ezzel az underes szériával, mert az Arsenal - Liverpool összecsapáson gólokat várunk.

Ez aligha meglepő, a két együttes utolsó 4 PL meccsén 21 gól született. A legutóbbi találkozón, amit Londonban játszottak le, 3-4-es végeredmény született, azaz a Liverpool mindhárom pontot elvitte. Valami hasonlóan őrült összecsapásra számítunk, ahol sok a fordulat, és még több a gól.

Hazai oldalon Mustafi és Ramsey nem játszik, a vendégeknél két szélső védő Clyne és Moreno hagyja ki a találkozót, de Matip játéka is kérdéses. Hiányzik pár védő, sosem árt az overes tippeknek. Ami pedig még a gólgazdag mérkőzés mellett szól, hogy a 'pool idegenben rendre szórakoztató játékot produkál. Idegenben még jobban ül a gyors, kontrákra épülő foci. A Vörösök holtversenyben a legtöbb gólt lőtték idegenben (24), és ami kegyetlen, hogy majdnem a legtöbbet kapták (17).  Idegenben csak a Huddersfield és a Stoke City kapott több gólt, mint a Liverpool. Szóval jó kis péntek esti adok-kapokra kell számtani, reméljük, hogy nem csalódunk majd a csapatokban. Simán összejöhet 4-5 gól, de mi maradunk az óvatosabb 2.5 gól felett opciónál (1.50).

Címkék: sportfogadás, tipp,