Sportfogadás tippek: Arsenal - Leicester

2015-02-10
A Premier League-ben hétjözi fordulót tartanak. Az Arsenal vendége ma este a Leicester City lesz. Papíron sima meccs, meglátjuk, ez lesz-e a valóságban is

Arsenal - Leicester City

Tipp: Arsenal győzelem

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Az Arsenal jelenleg a tabella 6. helyén áll. A londoni együttesnek 42 pontja van, legutóbbi vereségével az Arsenal lecsúszott erre a jelenlegi 6. helyre, és ami fájó, hogy pont a Tottenhamtől kapott ki, amely együttes így meg is előzte Cazorláékat. Hazai pályán nem férne bele a botlás, a BL-induláshoz az ehhez hasonló meccseket otthon be kell húzni.

Az Arsenal nem is szokott viccelni hazai közönség előtt. Minden sorozatot figyelembe véve hét hazai mérkőzés óta 100%-os Wenger együttese az Emiratesben.

A Leicester City ramaty pozícióban van, a 20 csapatos ligában a 20. helyen áll. Bőven benn lehet még maradni egyébként, nincs leszakadva nagyon a City, de ma könnyen pont nélkül maradhatnak a vendégek. Idegenben nem csillog a Leicester, és akkor finomak vagyunk.

Várható kezdőcsapatok:

Arsenal: Ospina-Bellerin-Mertesacker-Koscielny-Gibbs-Coquelin-Ramsey-Walcott-Cazorla-Alexis-Giroud

Leicester:Schwarzer-Sipmson-Morgan-Wasilewski-Laet-Mahrez-Cambiasso-James-Schlupp-Krmaric-Nugent

Az Arsenal főleg elöl rendkívül erősnek tűnik a Leicester számára. Nincs mese, ezt a meccset hozni kell, ha a Tottenham elleni zakó után most sem jön a három pont, óriási lépéshátrányba kerül a csapat, hisz a riválisok még jobban elhúzhatnak. Az Ágyúsoknak egyébként most jön két olyan meccs a PL-ben (Leicester és Crystal Palace elleni), amit mindenképp be kell húzni. A mai találkozóval aligha lesz probléma, csak a gólkülönbség lehet kérdéses. Jó esély van rá, hogy az Arsanal legalább hármat ver a Leicesternek, és magabiztosan behúzza ezt a találkozót.

 Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,