Sportfogadás tippek: Arsenal - Chelsea

2013-12-23
Így Karácsony tájékán minden valamire való liga pihenőre vonul, ami a labdarúgást illeti. Egyedül az angolok rúgják a bőrt, így mi sem maradunk foci és tippek nélkül.

Arsenal - Chelsea

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.62

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Rangadó és egyben derbi! Kell ennél több?

Az Arsenal és a Chelsea is a bajnoki címre hajt, ahogy a Man. City, az Everton, a Liverpool, a Newcastle, a Totenham és a Man. United. Persze ezen csapatok közül reális esélye nem mindegyiknek van, de van.

A Chelsea és az Arsenal viszont simán bajnok lehet. Ehhez viszont elengedhetetlen egy jó szereplés itt december végén és január elején. A két londoni együttesben közös, hogy az elmúlt két bajnokijából egyet nagyon csúnyán elveszített. Az Ágyúsok a Man. Citytől kaptak ki 6-3-ra, míg a Chelesa a Stoke Citytől kapott be három gólt.

Mai tippünk az, hogy az Arsenal ma is kap gólt, vagy gólokat. Persze nem hatot, de egyet biztosan. A City ellen a Sagna-Mertesacker-Koscielny-Monreal négyes nem zárt túl jól, de a Ramsey-Flamini páros sem szűrt úgy, ahogy kellett volna.

Ezért, vagy másért, de Wenger ma Sagna és Mertesacker mellé Gibbset és Veermalent fogja feltolni a pályára kezdőként.  Ramsey és Arteta szűr, Cazorla pedig Wilshere helyén játszik majd.

A Chelseanél Torres lesz az ék, mögötte Willian, Oscar és Hazard. Essien eltiltott, mint ahogy az Ágyúsoknál Wilshere.

Mindkét oldalon kreatív támadók játszanak, az Arsenalnál is nagyon veszélyes ez a Cazorla-Özil-Walcott trió, és akkor még nem említettük Giroud-t. Jó kis londoni derbi lesz ez így hétfő este. Az Arsenal otthon nem szokott lőtt gól nélkül maradni, és az is nehezen elképzelhető, hogy a vendég csapat nullázzon ma este..

Nálunk ez a meccs 1-1-ről indul! A tegnapi milánói derbivel ellentétben ez a meccs valószínűleg a gólokról fog szólni!

Címkék: sportfogadás, tipp,