Sportfogadás tippek: Németország - Argentína

2014-07-13
Soha nem nyert még az amerikai kontinenses európai csapat, de azt is jól tudjuk, hogy egyszer minden sorozat megszakad. Németország lehet az első, amely világbajnokságot tud nyerni ezen a földrészen. Vajon sikerül?

Németország - Argentína

Tipp: Németország nyeri a világbajnokságot

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Joachim Löw érti a dolgát. Egyelőre minden húzása bejött, a Nationalelf ráadásul -például az argentinokkal ellentétben- több történelmi meccset is játszott. Ha jobban belegondolunk, csak az afrikai csapatok ellen izzadtak meg, hisz Algéria és Ghána ellen is csak döntetlenre futotta, sőt még a VB előtt Kamerun ellen is csak 2-2-es iksz jött össze.

Aztán itt a világbajnokságok nyitottak egy 4-0-al Portugália ellen, majd ugye ott volt az a 7-1-es győzelem a Selecao felett, amely a történelem egyik legemlékezeteebb találkozója marad még sokáig.

Ezzel szemben Agentína végig szenvedett a csoportmeccseken, és az egyenes kieséses szakaszban sem csillogott. Nyögvenyelős győzelmek jelzik az Albiceleste útját, de itt vannak a fináléban, és egy meccsen minden megtörténhet. Más kérdés, hogy nem fog.

Németország irányítja majd a meccset, Argentína pedig megtapasztalja, hogy milyen játszani egy igazán erős ellenféllel szemben. Sőt az az igazság, hogy ha van Gaal Robbent a megfelelő oldalon játszatja az elődöntőben, most Hollandia-Németország meccset rendeznek.

Az a védelem, ahol Demichelis játszik középen, és nem kap gólt, az az ellenfeleket minősíti. Az Albiceleste is úgy jár majd, mint a Selecao. A brazilok is addig jártak jól, míg nem találkoztak a németekkel.

Messi rendkívül fáradt, és ezt látni is rajta. Ő általában 1-2 emberen átverekszi magát, és a harmadik állítja meg, de itt az utóbbi egy-két meccsen már az első ember megállította. Di Maria pedig ha játszik, egész biztosan nem tud 100%-ot nyújtani. Sőt az is lehet, hogy megpróbálkozik a játékkal, aztán le kell cserélni. Elvileg izomszakadása volt, aztán pár nap után újra a pályán? Ez valami biológiai csoda...

Németország sokat tett azért, hogy idáig jusson, és nem is kérdéses, hogy melyik a jobb csapat.

Várható kezdőcsapatok:

Németország: Neuer-Lahm-Boateng-Hummels-Höwedes-Khedira-Schweinsteiger-Kroos-Müller-Özil-Klose

Argentína: Romero-Zabaleta-Demichelis-Garay-Rojo-Mascerano-Biglia-di Maria-Messi-Lavezzi-Higuain

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,