Sportfogadás tippek: Argentína - Irán

2014-06-21
A brazíliai vb-n az E csoportban Argentína megverte a bosnyák válogatottat, Nigéria és Irán pedig döntetlent játszott egymással. Ha ma is nyernek Messiék, bejutnak a legjobb 16 közé.

Argentína - Irán

Tipp: Argentína 1.5 gól felett (2.5 gól felett

Odds: 1.22 (1.72

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Egyszerűen nem kérdés, melyik csapat nyer. Az argentin válogatott fényévekkel jobb, egyszerűen minden összehasonlítgatás felesleges.

Messiék a nyitómeccsükön a bosnyák csapatot intézték el 2-1 arányban. Nem volt egy világraszóló siker, de nyitómeccsen más célja nem lehetett a csapatnak, mint a 3 pont megszerzése. Ma Irán ellen már lehet majd foglalkozni a közönség igényeinek kiszolgálásával. Van az a mondás, hogy a kötelező győzelem a legnehezebb, de ez nem lehet kifogás egy esetleges gyengébb játékra. Ahol olyan játékosok rúgják a bőrt, mint Messi, di Maria vagy Higuain, ott egy Irán elleni meccsen a győzelem mellett ügyelni kell a közönségszórakoztatásra is.

De nem csak a közönséget, önmagukat is szórakoztatják majd a játékosok. Iránnak is van egy-két pengés játékosa, Dejegah vagy Nekounam is jó focista, de itt az ázsiai csapat védekezésre lesz ítélve. Messiék bebiztosíthatják az első helyet, ami azért fontos, mert így elkerülhetik majd a francia válogatottat.

A tippünk az, hogy Argentína kivégzi Iránt. Akik picit óvatosabbak, és a kis kockázat-kis nyeremény jelszóval játszanak, azok fogadhatnak arra, hogy az argentinok minimum kettőt lőnek, bátrabbak viszont tehetnek arra, hogy a dél-amerikai együttes nem áll le 3 gól alatt. Sőt volt már ezen a vb-n egy-két meccs, ahol az egyik fél ötig jutott, márpedig ha kijön a lépés Sabella fiainak, ebből is könnyen mészárlás lehet!

Várható kezdőcsapatok:

Argentína: Romero-Zabaleta-Garay-Fede Fernandez-Rojo-Maxi Rodriguez-Mascerano-di Maria-Messi-Higuain-Agüero

Irán: Hagighi-Montazeri-Hosseini-Sadegi-Pooladi-Nekounam-Taymourian-Heydari-Hajsafi-Dejagah-Reza

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,