Sportfogadás tippek: Argentína - Chíle

2016-06-06
A 2015-ös Copán Argentína és Chile a döntőben találkozott, idén egyelőre 'csak' centenáriumi Copa D-csoportban játszanak egymással kedd hajnalban.

Argentína - Chíle

Tipp: döntetlen

Odds: 3.25 (Tippmixpro odds: 3.00)

Iroda: unibet

Kezdés: kedd, 04:00

 

A bevezetőben említett 2015-ös Copán a két válogatott 120 percig kínozta egymást (és minket), de gólt egyik válogatott sem tudott szerezni. A 120 perc játék után tizenegyespárbaj döntött Chile javára, az argentinok közül ugyanis csak Messinek sikerült betalálni a meszes pontról...

Most a centenáriumi Copán ismét összefutnak, és vélhetően ismét nem bírnak majd egymással. Eleve a csoport két favoritjáról beszélünk, Chile és Argentína más szinten játszik, mint a D-jelű négyes másik két tagja, Panama és Bolívia.

 

Eb-visszaszámlálás

 

Ha a két 'favorit' játszik egy óvatos döntetlent az első meccsen, abból nagy baj nem lehet. Majd Bolívia és Panama ellen lehet javítani. Vélhetően tartanak is picit egymástól, ugyanakkor tisztelik is egymást a csapatok. Ráadásul ez az első csoportkör, ilyenkor még amúgy is óvatosabbak a felek.

Erős kerettel érkeztek mindketten, az argentinoknál itt van például Higuain, Lavezzi, Messi, di Maria és Agüero, a ciíleieknél Bravo, Vidal, Alexis Sanchez, Medel és Orellana. De ne feledjük, ezek a játékosok kegyetlenül fárasztó szezonon vannak túl, a legtöbben tavaly is részt vettek a Copán. Vélhetően sok energiát nem akarnak 'pazarolni', Panamát vagy Bolíviát vélhetően könnyebb lesz megverni.

A mi tippünk, hogy az argentin és a chilei válogatott most sem jut majd döntésre, és marad a döntetlen, mint a tavalyi Copa fináléjában.

Címkék: sportfogadás, tipp,