Sportfogadás tippek: Annika Beck - Yaroslava Shvedova

2013-01-14
Megkezdődött a 2013-as év első Grand Slam tornája, az Australien Open. Az első két-három körben a favoritok szorzója gyakorlatilag semmi értéket sem rejt magában, de a 'második vonalban' már lehet jó szorzókat találni!

 

Annika Beck - Yaroslava Shvedova

Tipp: Shvedova nyer

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: holnap 02:30 (csúszás előfordulhat)

 

Annika Beck német lány, Giessen városában született. Robert Orlik tanítványa, otthon készül, és ami azt illeti, szépen-lassan beverekdte magát a top100-ba, jelenleg a 71. helyen áll a WTA mezőnyében. Eddig töretlen a karrier, hisz 2011 első napján a 394. volt, aztán 2012 január elsején már 226-ik helyen állt.

A top100-ban viszont már nehezebb dolga lesz! Tavaly megnyerte az utánpótlás tornát a Roland Garroson, Wimbledonban viszont a felnőttek közt indult, ám az első körben búcsúzni kényszerült Govortsova ellen. 2013-ben eddig -nem meglepő módon- egy versenyen indult, Shenzenben ment is két közt Hsieh és Muruguza legyőzése után Peng Shuai megállította őt.

Shvedova kazah lány, sokkal rutinosabb német társánál. 25 éves, és 2005 óta profi. Az ő karrierjében volt egy törés, sérülés miatt sokat kihagyott (2011 nyár végén 259. volt a WTA ranglistáján). Aztán visszatért, és igencsak jó formát mutatott. Most a 28. helyen áll, és könnyen lehet, hogy a 20-ba is beverekedheti magát. Idén sem tétlenkedett, ám Aucklandben és Hobartban is csak egy-egy kört ment, mindkétszer Vesnina állította meg.

Tavaly, amikor visszatért a WTA mezőnyébe, a Roland Garroson az 5. körben csak egy jó formában lévő Kvitova tudta megállítani (három szettes meccsel), aztán Wimbledonban a 4. körben Serena Williams múlta fölül, de Serenát is három szettes meccsre kényszerítette.

Mióta visszatért, GS tornákon tehát nem muzsikál rosszul, bár a US Openen a 2. körben Vincitől elszenvedett zakójára nem lehet büszke! (Ugyanakkor ott Vinci igencsak szép dolgokat művelt...)

Nagyobb a kazah lány rutinja, és ez kifizetődő lehet. Beck eddig mindössze egy GS tornán indult, és győzelem nélkül áll!

Kettejüknek ez lesz az első meccsük egymás ellen, tehát ilyen szempontból lehetetlen őket összehasonlítani. Elmondásuk alapján ez a borítás mindkettejüknek fekszik, sőt a német lány ezt a borítást kedveli leginkább! Annika Beck a jövő, talán szerencsésebb lett volna, ha egy kevésbé képzett ellenféllel találkozik az első körben. Félő, hogy Shvedova még nagy falat lesz számára! Ha nem is simán, de Yaroslava azért behúzza ezt a meccset!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,