Sportfogadás tippek: Anglia (U21) - Norvégia (U21)

2012-09-10
A holnapi válogatott mérkőzések előtt amolyan felvezetésként a legtöbb európai U21-es csapat pályára lép a mai napon. Sok meccsnek már nincs valódi tétje, ám az angol-norvég rangadónak igenis van. Méghozzá nem kicsi!

 

Anglia (U21) - Norvégia (U21)

Tipp: 3.5 gól alatt (döntetlen)

Odds: 1.57 (4.50)

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Anglia és Norvégia utánpótlás válogatottjai ma délután arról döntenek, hogy melyikük jut ki biztosan az elkövetkező EB-re. Anglia 18 ponttal, míg Norvégia 16-tal áll a mérkőzés előtt, tehát egy esetleges döntetlen az angoloknak jó. Viszont fontos megjegyezni, hogy a remi a norvégoknak sem rossz!

Ha nyernek Stuart Pearce tanítványai, akkor ugye nem kell nekik számolgatni. Ha döntetlen lesz a vége, akkor is csoportelsők, tehát az angoloknak csak akkor kellene számolgatniuk, ha kikapnának. Erre viszont egyrészt kevés az esély, másrészt ha megnézzük a többi csoport állását, szinte semmi esély, hogy ne legyen ott a legjobb csoportmásodik között a Pierce legénység.

Itt egyértelműen az északiak vannak nagyobb slamasztikában. Ha kikapnak, akkor izgulhatnak, hogy a többi csoportban hogy alakulnak a meccsek. Viszont ha iksz, akkor ők is jó eséllyel továbbmennek, hisz a legjobb csoportmásodikok között 17 pontjukkal előkelő helyet foglalnak majd el a kis különtáblázaton.

Sőt, ha még jobban megvizsgáljuk, Törökország már minden meccsét lejátszotta, így maximum Örményország, Svájc és Portugália előzheti meg őket, ami még pont belefér nekik. Sok csoportelső, akiknek kellenek még a pontok gyengébb csapatok ellen játszik, ahol aligha borulnak majd a papírformák.

Anglia erősebb Norvégiánál, de rajtuk nem nagyon lesz nyomás. Norvégia pedig hiába lehetne még elvileg csoportelső, talán okosan tennék, ha nem erőltetnék a támadásokat, és kihúznák döntetlennel. A kezdeti tapogatózás után pedig mindkét csapat rá fog jönni, hogy jó az a remi mindkettejüknek.

Nagyon kevés érték van az angolokra adott 1.36-ban, nem szabad ilyen kis oddson behúzni őket. Itt valószínűleg egy kissé lagymatag kilenc percre lehet számítani, ahol döntetlen esetén mindketten továbbjuthatnak. Kevés gólos mérkőzés lesz, ahol egyik fél sem akar sokat kockáztatni.

Egy 'barátságos' 0-0, vagy 1-1 nagyon is benne van a pakliban ezen a meccsen. Mi nem állítjuk, hogy megegyezéses döntetlen lesz a vége, de tudat alatt ott lesz a srácokban, hogy az iksz mindkettejük továbbjutását eredményezi.

 

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,