Sportfogadás tippek: Anglia U21 - San Marino U21

2013-11-19
Anglia U21-es csapata talán a felnőttekkel is felvenné a versenyt. Ma erre nem lesz szükség, vélhetően félgőzzel is bucira verik San Marino ifistáit.

Anglia U21 - San Marino U21

Tipp: 4.5 gól felett

Odds: 1.52

Iroda: Fortunawin

Kezdés: ma 19:00

 

Az angol srácoknak az 1-es jelű csoportban nincs komoly ellenfele. Öt találkozójuk közül négyet nyertek, és Finnországban játszottak ikszet. Rúgtak 14 gólt, és mindössze 1-et kaptak azon a bizonyos Finnország elleni meccsen.

Vezeti a csoportját Anglia, és vélhetően magabiztosan meg is nyeri. San Marino ebben a csoportban pofozógép szerepet tölt be, mint általában. Két lőtt góljukra 16-ot kaptak.

Anglia fiataljai már játszottak San Marino csapatával, és idegenben 4-0-ra nyertek. Most hazai pályán a győzelem mellett az is cél, hogy a közönség is jól szórakozzon. Shrewsburyban rendezik a találkozót, egy kis hangulatos arénában. Hihetetlenül szép stadion, ami nem véletlen, hisz 2007-ben adták át. Nem egy Wembley, nagyjából 10.000 ember befogadására alkalmas, de nagyon hangulatos, igazi brit stílusú létesítmény.

Az angol srácok november 14-én 3-0-ra verték Finnországot, ma azért ennél nagyobb arányú győzelemre számíthatunk. Egyébként a finnek ellen 73%-ban az angolok birtokolták a labdát, ma ez könnyen lehet akár 80% is. Mindenki azon lesz, hogy megmutassa magát, óriási lesz az angolok fölénye a legelső pillanattól kezdve.

Ha San Marinóban lőttek négyet az angolok, otthon 6-7 dugó alatt nem állnak le! Tényleg nem egy bonyolult tipp, de jól fizet majd!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,