Sportfogadás tippek: Anglia U21 - Norvégia U21

2013-06-08
Második meccsére készül a norvég és az angol U21-es válogatott az izraeli utánpótlás EB-n. Az első körben egyik csapat sem volt túl szerencsés, ma kötelező a javítás.

Anglia - Norvégia

Tipp: Anglia

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Norvégia a torna nyitómeccsén a házigazda Izaellel kezdett, de 1-1-es állásnál még az első félidőben emberhátrányba kerültek. Jött a második izraeli gól, de a hajrában egyenlíteni tudtak az északiak, így talán ők lehettek boldogabbak a lefújás pillanatában. Persze igazi örömre egyik csapatnak sem volt oka, hisz Anglia és Olaszország picikét erősebbnek, mint Norvégia és Izrael.

Az angolok az olaszokkal kezdtek, de 1-0 arányban alulmaradtak a nyitómeccsen. Így most a csoport utolsó helye az övék, mindenképp nyerniük kell ma délután! Egyébként azon a mérkőzésen sokáig nem történt semmi, de a vége felé az olaszok akarata érvényesült. Picikét fölényben is játszottak, így nem lehet ráfogni, hogy érdemtelenül nyertek volna.

Stuart Pearce tanítványai tehát zakóval nyitottak, így ha tovább akarnak lépni, a pontszerzés a minimum. De ők aligha a minimumra mennek, Norvégiát egyszerűen el kell verni, mese nincs.

Bitang erős csapat ez, és talán ők is úgy kalkuláltak, hogy az olaszok ellen lesz ami lesz, de a norvég-izraeli duót meg kell verni.

Egyébként a két együttes jól ismeri egymást, hisz ugyanabban a csoportban szerepeltek az előző körben. Norvégiában 2-1-re nyertek az angolok, otthon pedig 1-0-ra. Egyik sem volt kiütés, de nyertek Wickhamék.

Angliában Wickham gólja döntött, Norvégiában pedig Henderson és Dawson találtak be, már a 7. percben 2-0-ra vezettek az angolok. Aki nézte anno a streamet, annak talán beigrik a meccs, hisz nagyon zord körülmények közt játszottak, hidegben, esőben, és nem esküszünk meg rá, de talán műfüvön.

Ilyen előzmények után csalódás lenne az angolok számára, ha nem tudnának nyerni! Stuart Pearce remek csapatot rakott össze, ezek az angol srácok tényleg játsszák a futballt! Talán az olaszok ellen az bosszulta meg magát, hogy előre aláírták volna a döntetlent, de ez már a múlt. Ma nekik kell dominálni, és irányítani a meccset az elejétől a végéig.

A bukik valamiért igencsak szép szorzót adnak az angolok győzelmére, mi nem számítottunk 1.85-ös odds-ra. Nem is igen ér ez ennyit, sőt a meccs kezdetéig bőven csökkenni fog. Jobb minél előbb behúzni, mert nagy ajándéknak tűnik. Ince, Wickham, Shelvey, Dawson, Henderson és a többiek akár több góllal is nyerhetnek, de nem érdemes hendikeppel rizikózni, amikor a sima siker is 1.85-öt ér!

 

Sok sikert a tipphez, és jó hétvégét kívánunk mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,