Sportfogadás tippek: Fehéroroszország U19 - Anglia U19

2017-03-27
A Fehéroroszország - Anglia U19-es meccsnek már nincs tétje, ennek ellenére sportfogadás szempontjából értékes találkozó lehet.

Fehéroroszország U19 - Anglia U19

Online sportfogadás tipp: gólok száma 2.5 felett

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés: hétfő, 15:00

 

Anglia győzelme 1.14-es odds-szal fizet a bet365-nél, sok helyen még ennyit sem. Nincs is ebben sok érték, inkább a gólokban. Szóval Anglia eddig a csoportjában mindkét meccsét behúzta, Norvégiát 3-0-ra, Spanyolországot szintén 3-0-ra verte. Így a harmadik meccs a csoportban tét nélküli, Angliát egyik riválisa sem érheti utol.

A meccsnek tehát komolyabb tétje nincs, közben mégis van. Ugye a meccs így szerepel a kínálatban: Fehéroroszország-Anglia, viszont ennek a négyesnek Anglia ad otthont, így a fiatal háromoroszlános válogatott otthon játszik! Kijutott már az Eb-re, ám a játékosoknak nem árt bizonyítani, hogy helyük lesz az EB-keretben is. Lehet bizonyítani ismét, ráadásul nem nyomja teher a játékosok vállát. Norvégia és Spanyolország ellen is 3-3 gólt lőttek az angolok, így a papíron (és talán nem csak papíron) leggyengébb ellenfélnek is illene minimum 3 gólt lőni.

A fehérorosz srácok vélhetően tisztában vannak az erőviszonyokkal, két zakó után begyűjtik a 3-at is, és mennek haza. A fehérorosz csapat pl. 5-0-ra kapott ki a spanyolok ellen, miközben a hispánokat Anglia fiataljai 3-0-ra verték. Az angolok meg akarják nyerni a meccset, akik szóhoz jutnak ma, bizonyítani szeretnének. A fehéroroszok meg túl akarnak lenni a meccsen, de nem fogják megúszni kiadós zakó nélkül.

Címkék: sportfogadás, tipp,