Sportfogadás tippek: Anglia - Svájc

2015-09-08
Anglia számára tét nélküli selejtezőt rendeznek a mai napon. Rooney és társai már kinn vannak az EB-n, Svájcnak viszont nagy szüksége van még a pontokra!

Anglia - Svájc

Tipp: Svájc vagy iksz

Odds: 2.05

Iroda: Tippmix, TippmixPro

 

Anglia eddig hibátlan a selejtező-sorozatban, így nem véletlen, hogy kijutott az Eb-re. Svájc viszont még küzd, hogy ott legyen Franciaországban. Legutóbb egy őrült meccset játszottak hazai pályán Szlovéniával, ahol a 80. percig a szlovének 2-0-ra vezettek, aztán mégis 3-2 lett a vége Svájc javára.

A helvétek második helye elég biztosnak tűnik, öt pont az előnyük a harmadik helyen álló Észtországhoz képest. Játszanak még otthon San Marino ellen, majd Észtországban zárják a sorozatot. Svájc szempontjából tehát nincs tragédia akkor sem, ha ma este kikap, de nem fog!

Anglia játékosai nem fogják odatenni magukat 100%-ig, kinek hiányzik egy sérülés? Senkinek! Hétvégén fontos bajnokik, jövő héten BL-meccsek, szóval nem lesz itt őrületes játék angol részről. Svájc vélhetően azért utazik Angliába, hogy legrosszabb esetben is egy döntetlent megcsípjen. Nem várható őrületes tempó sem, Anglia játékosai nem fognak megszakadni egy tét nélküli meccsen, aztán Svájcnak sem rossz a remi idegenben.

Roy Hodgson nem feltétlenül fogja legjobbjait pályára küldeni, bár itt inkább az a kérdés, ki mennyire tudja magát felszívni erre a mai találkozóra. Svájc játékosainak vélhetően nagyon jót tett mentális szempontból, hogy a szlovénok ellen egy vesztett meccset sikerült megnyerni. A vendégeknek azért oda kell figyelni, mert Klose még csak-csak megoldotta a dolgot hátul, de Schar-nek nem nagyon voltak jó megoldásai. Ugyanakkor, ha kevésbé lesz éles a háromoroszlános együttes, a svájci védelmen is kisebb nyomás lesz. Meg az is igaz, kétszer ennyire gyengén Schar sem tud játszani.

Nagyon döntetlen szaga van ennek a találkozónak, mindkét együttesnek megfelel az iksz, nem fognak megszakadni a játékosok annak érdekében, hogy megnyerjék a meccset.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,