Sportfogadás tippek: Anglia - Oroszország

2013-07-15
A női foci EB-n ma zárul a 2. csoportkör a 'C' jelű kvartett együtteseivel. Az első kör két győztese, és vesztese egymás ellen játszik, mi a nagyobb téttel bíró Anglia-Oroszország találkozót néztük ki magunknak!

Anglia-Oroszország

Tipp: Anglia 1.5 gól felett

Odds: 1.45

Iroda: unibet

Kezdés: ma 18:00

 

Igaz, ami igaz, mindkét együttes kikapott a nyitókörben. A különbség annyi, hogy amíg az oroszok zakója a franciák ellen papírforma volt, addig az angolok veresége a spanyolok ellen a meglepetés kategóriába sorolható.

Előzetesen azt lehetett várni, hogy a franciák nyerik a csoportot, Anglia második helyen biztos továbbjutó, a spanyolok és az oroszok pedig majd küzdenek egy jót.

Igen ám, de Anglia rendesen elintézte magát. Spanyolország ellen nullázott, és ebben alaposan benne volt az angol hálóőr. Szegény Bradsley kétszer is hatalmasat bakizott. Az első esetnél egy labda átpattant fölötte, amiből csak egy kapufáig jutott az ellenfél, de az utolsó percben egy beadásnak szánt labdát nem sikerült megfognia, sőt olyan szerencsétlenül ért labdához, hogy a bogyó a kezei közt átcsúszott, fejen találta, majd a hálóban kötött ki. Komikus gól volt, és egyben tragikus...

Amúgy Bradsley nem rossz kapus, de a hiba lehetősége benne van...

Ezért, és nem csak ezért, de Angliának gólokat kell lőnie Oroszország ellen. Ezt a meccset kötelező hozni, mert a harmadik mérkőzésükön talán az EB legjobb formában lévő csapatával, a franciákkal találkoznak.

Az orosz hölgyek a franciák ellen sem mutattak sokat, és félő, hogy a minden áron győzni akaró angolok ellen sem lesz esélyük. Egy gólt rúgtak a gall csajoknak, de 3-0-nál sokat nem ért.

Oroszországnak egy iksz hatalmas eredmény lenne, mert a csoport utolsó meccsén a spanyolok ellen van esélyük nyerni. Angliának viszont szinte egész biztosan egyet jelentene a kieséssel a remi, így ők mindent bele fognak adni!

Az Arsenalra épülő együttes nyerni fog, gólokat fog lőni, és ők is követik a svédek, valamint a németek példáját, azaz gyenge első meccs után magabiztosan hozzák a kötelezőt!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,