Sportfogadás tippek: Anglia - Moldova

2013-09-06
Rengeteg tutinak tűnő találkozót rendeznek a mai napon szerte Európában. Mi most egy ilyet választottunk magunknak. Nézzük bővebben:

Anglia - Moldova

Tipp: Anglia 2.5 gól felett

Odds: 1.5

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

A H csoportban Anglia jelenleg csak a 2. helyen áll. Igaz, hogy Montenegró egy meccsel többet játszott, de az angoloknak mindenképp nyerniük kell. Moldova ellen nem szokott dadogni a játék, és nagyon valószínű, hogy ezen a selejtezőn sem fog!

Eddig 3-0-ra, 4-0-ra és 5-0-ra verte Anglia Moldovát VB selejtezős meccsen, szóval a sormintát követve ma egy 6-0 jönne a sorban.

Őszintén szólva benne van a pakliban, Anglia azért egy másik szintet képvisel. Moldovában is vertek ötöt a háromoroszlánosok, otthon simán benne van, hogy egyel többet tesznek fel a táblára. A legfontosabb természetesen a három pont megszerzése, de a gólkülönbséget is lehet javítani egy ilyen meccsen.

Felesleges azzal foglalkozni, kik hiányoznak, és kik várnak bevetésre. Egyszerűen be kell darálni Moldovát, és persze bízni abban, hogy a Lengyelek megtréfálják Montenegrót.

Angliának egyik kedvenc ellenfele lehet a moldáv együttes, és mivel hazai pályán, saját közönségük előtt játszanak, biztosak lehetünk benne, hogy nem fognak 2-0-nál leállni. Nagyon úgy tűnik, csak az a kérdés, hogy folytatók-e a sorminta, és összejön a 6-0-ás végeredmény.

Az angolokban nem fogunk csalódni ma este!

 

Sok sikert mindenkinek, és HAJRÁ MAGYAROK!

Címkék: sportfogadás, tipp,