Sportfogadás tippek: Anglia - Málta

2016-10-08
Tegnap a Franciaország-Bulgária meccsünknél is az volt a kérdés, hány góllal nyer a hazai csapat. A kérdés ugyanaz, csak a meccs más. Anglia-Málta, nézzük bővebben.

Anglia - Málta

Online sportfogadás tipp: Anglia góljai 4.5 felett

Bet365 odds: 1.83

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat 18:00

 

Anglia az első selejtezőjét Szlovákia ellen idegenben egy utolsó pillanatban szerzett góllal megnyerte, így nagyon értékes 3 pontot kasszírozott. Ma egy átmozgató edzésnek megfelelő meccs jön, hazai pályán Málta ellen csak az a kérdés, hány gólig jutnak a háromoroszlánosok.

A gála mellett szól, hogy az angolok otthon jól szoktak szerepelni, és ugye illene is odapörkölni egyet, hisz Sam Allerdyce edző elhíresült botránya miatt csak egy meccset élt meg, mint szövetségi kapitány, vagy manager, ahogy arrafelé mondják. De legalább 100%-os mérleggel zárta hangyafarknyi karrierjét a válogatott élén...

A Málta elleni meccsen G. Southgate ül a padon, de ülhetne bárki, ezt a meccset nem nagyon lehet elrontani. Itt minden a játékosok hozzáállásán múlik, és azon, mennyire lesznek hatékonyak a kapu előtt a hazaiak.

Olyan igazi gálát legutóbb 2009-ben rendeztek az angolok, akkor lőttek otthon utoljára hat gólt egy meccsen, és az már igencsak rég volt. Ma talán ismét játszhatnak egy gólgazdag meccset, Málta ugyanis elég gyengécske.

Málta első vb-selejtezőjén rögtön hazai pályán belenézett egy 1-5-ös pofonba Skócia ellen. Ha azt nézzük, hogy Skóciától otthon kaptak 5 gólt, Angliától idegenben kaphatnak 7-8 dugót is...

Málta gyenge, Mifsud már 35 éves, a skótok ellen csak perceket kapott, vélhetően azért, hogy növelje válogatottságainak számát. Schembri is 30 fölött van, de amúgy is kár neveket sorolni, nem egy kategória a két csapat. Ráadásul a skótok elleni találkozón Gambin és Caruana is ki lett állítva, így ők ma nem léphetnek pályára. Persze, ha játszhatnának, akkor sem lenne más a meccs képe, mint amilyen lesz. Anglia egykapuzik majd, lesznek szögletek, szabadrúgások, így majd Stones vagy Smalling is élhet, fejelhetnek gólokat. Sterlingék a földön bolondíthatják meg a máltaiakat, Dier, Alli vagy Rooney pedig akár egy-két 25-30 méteres bombát is a kapuba küldhet

Angliának egyszerűen szüksége van jó és közönségszórakoztató meccsekre, hogy az edzőbotrány után ismét a futballról lehessen beszélni.

Tipp: 6-0

Címkék: sportfogadás, tipp,