Sportfogadás tippek: Anglia - Litvánia

2015-03-27
Anglia leégett a brazíliai VB-n, ám az EB-selejtezőket eddig hibátlanul teljesítették Rooney-ék. Ha ma este megverik Litvániát, Anglia fél lábbal már kinn van az EB-n

Anglia - Litvánia

Tipp: Anglia góljai 2.5 felett

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Anglia négyből négy selejtezőt megnyert az E csoportban, ezzel négy kör után 100%-os teljesítménnyel az élen áll. Svájcot idegenben 2-0-ra verték Welbeck góljaival. San Marino ellen 5-0-ra nyert Anglia, Észtország ellen egy soványka 1-0-ás idegenben, majd ismét otthon egy 3-1-es siker Szlovénia felett.

Litvánia négy találkozó után 6 ponttal áll, San Marinót és Észtországot verte, Szlovénia és Svájc ellen kikapott. Igazából Litvániának a harmadik helyre lehet némi esélye, ahhoz viszont kell majd minimum egy bravúr a kötelező győzelmek mellett. Eddig a kötelezőket hozta a litván csapat, ám a bravúr még várat magára. Több lenne, mint meglepetés, ha ma este Litvánia pontot szerezne.

Ez a litván együttes nem lesz komoly ellenfele a háromoroszlános válogatottnak. Ennek a litván együttesnek nincs komoly bajnokságban, komoly csapatban játszó játékosa. Számunkra csupa-csupa ismeretlen név, a vendégek vélhetően a túlélésre játszhatnak ma este. Erről árulkodik a várható 4-5-1-es hadrend is.

Anglia válogatottjából hiányzik majd Lallana, Sturridge, Wilshere vagy Oxlade-Chamberlain, de ma este a hiányzók nem lesznek hiányzók, ha élhetünk ezzel a képzavarral. A Hart-Walker-Jagielka-Cahill-Baines-Henderson-Carrick-Milner-Sterling-Rooney-Welbeck-féle 11 azért nem tűnik gyengének, főleg a litvánokhoz képest nem.

Litvánia a Wembleyben a túlélésre játszik majd, de képtelenségnek tűnik, hogy ne hibázzon a vendég együttes Svájc ellen is elég sokáig húzta kapott gól nélkül a litván együttes, aztán mégis 4-0-ra kikapott. Anglia hazai pályán nem fogja elszórakozni a meccset!

Címkék: sportfogadás, tipp,