Foci-Eb tippek: Spanyolország - Olaszország

2016-06-27
Két hely még kiadó a legjobb 8 között, Spanyolország, Olaszország, Anglia és Izland még reménykedik. Délután 18 órától rendezik a legnívósabb nyolcaddöntőt, Spanyolország Olaszországgal találkozik.

Spanyolország - Olaszország

(Euro 2016 - nyolcaddöntő)

Tipp: Barzaghli szabálytalanságainak száma 0.5 felett

Unibet odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés: hétfő, 18:00

 

Spanyolország két jó mérkőzéssel kezdte az Eb-t, aztán a horvátok elleni 2-1-es zakó nagyon nem jött jól. Csehországot 1-0-ra, aztán Törökországot 3-0-ra verték Iniestáék. Horvátország ellen is jól kezdett a Vörös Fúria, Morata korai góljával 1-0-ra a spanyolok vezettek. Igen ám, de a horvátok nem törődtek bele a vereségbe. Kalinic egalizált, aztán a találkozó hajrájában Perisic a 87. percben megszerezte a győzelmet jelentő gólt. Most már ennek a gólnak vélhetően sem a horvátok nem örülnek, sem a spanyolok. Perisicék már ki is estek a portugálok elleni találkozón, a spanyolok pedig elég nehéz ágra kerültek.

Tegyük fel, hogy Iniestáék ma továbbjutnak, akkor megkapják a legjobb nyolc között Németországot... Ha netán ott is továbblépnek, jöhetnek a franciák vagy az angolok ...

Hétfőn tehát Spanyolország-Olaszország. Sokat emlegettük, hogy minden idők leggyengébb olasz válogatottja ez a mostani az olasz sajtó szerint. Az lehet, hogy nincs most igazi húzó név, de lehet, hogy csapatként jól működik az olasz válogatott. Belgiumot nagyon lazán 2-0-ra verték, aztán a svédeket is sikerült megverni 1-0-ra. Az írek elleni meccset nem érdemes említeni, tét nélküli volt.

Olaszoroszág válogatottja a Juventusra épül. Három Juve védő és a kapuban Buffon. A stabilitás tehát adott, bár a spanyolok más szintet képviselnek, mint a taljánok eddigi ellenfelei. Azt pedig tudni kell, a belgák sem pörögtek úgy az olaszok elleni, mint tegnap este ellenünk.

 

Unibet - 10.000 Ft kezdő bónusz

 

Az olasz csapatból Candreva sérülés miatt kiesett, ettől függetlenül Conte minőségi játékosok közül választhat. Az olaszok előnye lehet, hogy az írek ellen a legtöbb játékos, aki ma pályára lép, pihent. A talján válogatott 3-5-2-es rendszerben játszik. Buffon véd, előtte a Juve védelme, Barzaghli-Bonucci-Chiellini. A középpályán Parolo, Giaccherini, de Rossi és Florenzi biztosan játszik, de hogy Candrevát ki pótolja, az egy jó kérdés. Lehet, hogy Motta kap szerepet, a rutinja megvan hozzá, hogy egy ilyen meccsen szóhoz jusson. Elöl Éder és Pellé.

A spanyoloknál biztosra vehető, hogy a 4-3-3-as rendszer. De Gea véd, Ramos és Pique játszik a védelem közepén, Juanfran és Alba széleken. Busquets szűr, Iniesta és Fabregas játszik picit előtte. Elöl Morata, őt Nolito és Silva támogatja.

Del Bosque a csoportmeccseken sem nagyon változtatott ezen a kezdőn. Összeérett ez a társaság, és talán a horvátoktól kapott kisebb pofon még pont jókor jött. Arra mindenképp jó volt az a zakó, hogy a spanyolok majd 1-0-ás vezetésnél se vegyenek vissza.

Az nem kérdés, hogy Iniestáék lesznek mezőnyfölényben, a Juve védelme tesztelve lesz. Ugyanakkor nem lesz könnyű dolga a spanyoloknak, Conte azért remek szakember, valamit biztosan kitalált a mai meccsre.

 

Nem fognak unatkozni az olasz védők

 

Hogy kitalált, az legalább annyira tűnik tutinak, mint a mai tippünk. Az unibetnél több speciális opcióra lehet fogadni, az egyik ilyen Barzaghli szabálytalanságainak száma. Az unibet 0.5-ös határt húzott, magyarul elég egyszer szabálytalankodnia, máris nyertes a tippünk. Barzaghli védő, Chiellinivel és Bonuccival lesz dolguk bőven. Moratát, Silvát és Nolitót kell majd tartani, képtelenségnek tűnik, hogy legalább egyszer ne szabálytalankodjon. Ráadásul Barzaghli nem tartozik a leggyorsabbak közé. Ha Nolito vagy Silva egy-egyezik vele, akkor jó eséllyel Barzaghli húzza a rövidebbet. Moratával sem könnyű tartani, fura lenne, ha Barzaghli szabálytalanság nélkül lehozná ezt a 90 percet! Sőt, ha van hosszabbítás, az is beszámít ennél a fogadásnál!

(Egyébként Barzaghli az első két meccsén nem szabálytalankodott, de a belgák totál tompák voltak, és a svéd támadójátékot sem lehet a spanyolok szintjén emlegetni. Az írek ellen már volt dolga az olasz bekkeknek, Bonucci egyszer, Ogbonna és Barzaghli 3-3 alkalommal szabálytalankodott. Az meg a minimum, hogy a shispánok legalább akkora nyomást helyeznek majd az olaszokra, mint az írek tették. Ráadásul ha Conte szélen, és nem a tengelyben játszatja Barzaghlit, akkor Nolitóval találkozik majd legtöbbet, szinte kizárt, hogy ezt a meccset szabálytalanság nélkül lehozza.)

Tippünk: Barzaghli szabálytalanságainak száma 0.5 felett @ 1.40 (Unibet)

 

Címkék: sportfogadás, tipp,