Sportfogadás tippek: Anglia - Hollandia

2016-03-29
Hollandia lecsúszott a nyári Eb-ről, de nívós ellenfelekkel próbálja magát felkészíteni a vb-selejtezőkre. Pár napja Franciaország ellen egy 3-2-es zakóba belenézett az Oranje, most a német-verő Anglia lesz az ellenfél.

Anglia - Hollandia

Tipp: 2 gól felett AH

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: kedd, 21:00

 

Ma, azaz kedden még igazi dömping lesz a nemzetközi meccsek terén. Ma még fociznak egyet a válogatottban a srácok, aztán mindenki visszaszivárog a klubjához, hétvégén már ismét bajnokik jönnek.

Visszatérve az Anglia-Hollandia találkozóra, a hollandoknak valószínűleg ma sem lesz könnyű dolguk. Vardyék múlt héten 2-0-ról álltak fel, és verték az aktuális világbajnok Németországot. Fiatal, agilis együttes egy-két rutinrókával kiegészülve. Azt nem lehet kijelenteni, hogy Eb-győzelemre esélyes csapat, mert nagy tornákon Anglia rendre alulteljesít mostanában, de az fix, hogy az angolokkal számolni kell.

Otthon minden Eb-selejtezőjüket nyerték, minden hazai meccsen vertek legalább két gólt. Sőt ez a minimum két gól egy találkozó kivételével -Észtország elleni 0-1- idegenben is összejött. A háromoroszlános válogatott tehát hasít, aztán ki tudja, akár Eb-t is nyerhet.

Hollandia válogatottja viszont fekete napjait éli. A selejtezőket nézve a 10 mérkőzés közül 5-öt veszített el az Oranje! Katasztrófa a javából. Sok jó játékosa van Hollandiának, de valahogy az egység most hiányzik. Nem volt megértés edző(k) és játékosok között. Nem volt összhang semmilyen szinten, ennek oka az 5 zakó. Közben olyan csapatok, mint a magyar, vagy észak-ír kinn van a kontinenstornán, mert egyénileg hiába áll gyengébb játékosokból, csapaként egységesebb.

A hollandok keresik korábbi önmagukat, a csapatjáték mint olyan még mindig hiányzik. Legutóbb felkészülési meccsen a franciáktól kaptak ki 3-2-re. Egyébként is gond van a védekezéssel, bármilyen meglepő, de az Oranje minden selejtezőjén kapott gólt, kivéve a két Lettország elleni találkozót. Így azért nehéz... Matuidiék is gurítottak hármat pár napja, és az önbizalomtól duzzadó angolok ellen sem lesz könnyű dolguk Blindéknek.

Igazából ilyen meccseken sérültekkel nem érdemes foglalkozni, mindkét oldalon lesz pár hiányzó, de tényleg lényegtelen ez olyan válogatottak esetében, ahol mély a merítési lehetőség.

Várható kezdőcsapatok:

Anglia: Forster-Walker-Jagielka-Stones-Rose-Drinkwater-Milner-Walcott-Barkley-Vardy-Sturridge
Hollandia:Vermeer-Veltman-van Dijk-Blind-WillemsClasie-Wijnaldum-Bazoer-Promes-Depay-Huntelaar

Címkék: sportfogadás, tipp,