Sportfogadás tippek: Szlovénia - Litvánia

2015-10-09
Szlovénia számára két fontos mérkőzés következik. Pénteken Litvánia lesz az ellenfél, csak a győzelem elfogadható! Igaz, Litvánia számára is...

Szlovénia - Litvánia

Tipp: Szlovénia nyer

Odds: 1.36

Iroda: unibet

Kezdés: péntek 20:45

 

Szlovénia számára két fontos találkozó következik, ám ha mindkettőt megnyeri, vélhetően akkor is csak a harmadik, pótselejtezőt érő helyen végez. Viszont nyerni kell, mert ha az észtek veszélyesek lehetnek még, sőt matek alapján még Litvánia is lehet harmadik.

Persze ez csak matek, Litvánia azért nem lesz harmadik, ezt szögezzük le. Lehetne, de gyenge. Mi is lőttünk Litvániának egy négyest egy félidő alatt edzőmeccsen, pedig azért láttuk már többször ezt a magyar együttest, hát nem egy gólérzékeny, nem egy kreatív társaság. Szlovénia Litvániában lazán nyert 2-0-ra, otthon is nyerni fog, vélhetően nem is egy góllal.

A litván foci nem jó, ebben a selejtező-sorozatban idegenben pl. csak a miniállam, San Marino ellen nyert, Anglia és Svájc ellen lazán 4-0-ra kapott ki, de az Észtország elleni 1-0-ás zakóra sem lehetnek büszkék.

Szlovénia azért más katagória, Novakovicék nem fognak szórakozni, és behúzzák a meccset. Külön jól jön a Szlovéneknek, hogy még Litváninak is van 1-2% esélye a 3. helyre, így talán nem adják fel teljesen a támadások lehetőségét, és nem fognak 10 emberrel védekezni. A két együttes nincs egy súlycsoportban, a pénteki játéknap egyik legsimább összecsapása lehet!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,