Sportfogadás tippek: Anglia - Ausztrália

2016-05-27
Anglia múlt vasárnap felkészülési meccsen 2-1-re verte Törökországot. Pénteken a sunderlandi Stadium of Light-ban Ausztrália lesz az ellenfél.

Anglia - Ausztrália

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.61

Iroda: unibet

Kezdés: péntek, 20:45

 

Anglia és Ausztrália játékstílusa sok mindenben hasonlít. Két őszinte csapatról van szó, mindkettő kemény, de nem csak a védekezésre koncentráló együttes.

Anglia múlt pénteken Törökországot verte szűken 2-1-re, Hodgson nem volt elájulva, talált hibát a játékban, de ezek a felkészülési meccsek pont arra jók, hogy az Eb-ig ezeket a hibákat javítsák. Az angol válogatott minden bizonnyal élesebb lesz, mint mai ellenfele, hisz a Socceros legközelebb majd szeptemberben játszik tétmeccset. De nem árt Ange Postecoglou mesternek sem felmérni, hol tart a csapata.

Az angolok közül Sturridge, Vardy és Delph hiányzik majd különböző okok miatt.

Várható kezdőcsapatok:
Anglia: Forster, Clyne, Smalling, Stones, Bertrand, Henderson, Drinkwater, Barkley, Townsend, Sterling, Rashford
Ausztrália: Ryan, Sainsbury, Wright, Risdon, Smith, Milligan, Jendinak, Kruse, Mooy, Rogić, Maclaren

Roy Hodgson e meccs után szűkíti 26 fős keretét, három spíler sajnos lemarad az Eb-ről. Hogy ki lesz az a három, egyelőre nem tudni, de vélhetően akik kérdőjelesek számára, ma pályára lépnek, és bizonyíthatnak. Rashford, a Man. U. ifjú sztárja például bizonyíthat a válogatottban is, ha netán lő egy-két gólt, komoly dilemma elé állítja majd a mestert.

Jó kis élvezetes meccs lesz ez, mert az ausztrálok sem alibizni jöttek át Angliába. Hodgson mester egyébként a törökök elleni mérkőzés után említette, hogy a védekezést illetően ő azért látott még rést a pajzson, és ha van rés, azt az ausztrálok is megtalálhatják. Ettől függetlenül Anglia a meccs esélyese, élesebb most az angol csapat, ráadásul utazgatniuk sem kellett.

Tipp: 2-1, vagy 3-1.

Címkék: sportfogadás, tipp,