Sportfogadás tippek: Almeria UD - Real Sociedad

2014-03-24
A Primera Divisionban az Almeria-Sociedad mérkőzéssel zárul a 29. forduló. Kellenek a pontok mindkét csapat, reméljük gólokban nem lesz hiány.

Almeria - Real Sociedad

Tipp: A Sociedad gólt szerez

Odds: 1.22

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A Real Sociedad csapatának csak a győzelem a jó eredmény. A baszk rivális Bilbaótól 9 pontra van lemaradva a Sociedad, ha nyernek Veláék, akkor visszaáll a forduló előtti hat pontos differencia. Az Almeria utolsó előtti helyen áll, nagyon gyenge formában van a csapat. A Barca és a Sevilla elleni zakókat követően a Rayo is 3-1-re verte az Almeriát.

Hazai oldalon a csapat házi gólkirálya, Rodri eltiltott, ami érzékeny veszteség. A vendégeknél Granero, Estrada és Ansotegi bajlódik sérüléssel, José Angel pedig eltiltott, így hiányzik majd a vendégek védelméből.

Várható kezdőcsapatok:

Almeria: Esteban-Rafita-Trujillo-Torsiglieri-Dubarbier-Verza-Corona-Suso-Azzez-Vidal-Zongo

Sociedad: Bravo-Zaldúa-Carlos M. -González, de la Bella-Bergara-Zurutuza-Vela-Prieto-Griezmann-Agirretxe

A vendégeknél a védelemben lesz változás a megszokottakhoz képest, méghozzá a védelem két szélén. Vélhetően kibírja majd a Sociedad, bár ha azt nézzük, egy gólra általában jó az Almeria. Ugyanakkor elöl játszik Vela, Griezmann és Agirretxe, márpedig kiscsapatok ellen ez a trió általában összehoz két-három gólt meccsenként. Arrasate mester csapata a Sevilla és a Rayo elleni két zakót követően elverte a Valenciát, így meghagyta magának az esélyt, hogy beérje valamikor a Bilbaót. Persze ehhez a maihoz hasonló kötelezőket mindenképp hozni kell. Hogy a baszkok gólt lőnek, az nem lehet kérdés, itt csak az a kérdés, hányszor nyúl maga mögé Esteban kapus.

Ősszel a Sociedad otthon 3-0-ra nyert, most is valamire hasonlóra készülnek a vendégek. Ez az Almeria egyébként nem egy rossz csapat, de ma kapott gól nélkül aligha ússzák meg az andalúzok.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,