Sportfogadás tippek: Almeria - Villarreal

2013-08-19
Az Almeria a 2010/11-es, míg a Villarreal a 2011/12-es szezonban esett ki az élvonalból. Most egyszerre térnek vissza a legjobbak közé, és természetesen a cél is közös, mindketten szeretnének bennragadni!

UD Almeria  - Villarreal CF

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00


Talán nem volt olyan rég, hogy ne emlékezzünk ezekre a csapatokra az élvonalból, mindkét együttes próbálta játsszani a focit. Az Almeria és a Villarreal is próbált nézhető futballt játszani, és a filozófia nem sokat változott a másodosztályban sem. Mindketten megerősödve tértek vissza, és készek a harcra.

A sorsolás úgy hozta, hogy rögtön a nyitókörben egymásnak esnek, és megnézhetjük, ki hol tart jelenleg. Az biztos, hogy az akarati tényezővel nem lesznek gondok!

Az Almeria kerete azért rendesen kicserélődött a kiesés óta, a Villarrealban azért több ismert névre bukkanhat, aki csak az első osztály meccseit követi.

A vendégek, becenevükön a 'sárga tengeralattjáró' azért igazolt pár játékost a nyáron, hogy a keretét meferősítse. Lopez, Aliz, Pantic, Jokic, Charmorro, Perbet és Camunas más bajnokságokból, vagy alacsonyabb osztályú spanyol együttesektől érkezett, de van itt egy-két olyan név is, akit az első osztályból ismerünk. Pina és dos Santos például a tavaly kiessett Mallorcától igazolt át a Villarrealhoz.

Az Almeria UD kölcsönkapta a Barcától Rodrit, a Palermotól Nélsont, a Liverpooltól az utánpótlás válogatott Suso-t. Nono, Banaque, Victor, Nino, Marcos Tebar, Oscar Diaz és Tubarbier érkezett kisebb spanyol együttesektől, Ustari a Boca Juniorstól. Elapsszolták már korábban Ulloát még a Brightonnak, a nyáron távozott Chumbi, Charles, Okoro, Joselu és Bernardello.

Ahogy az lenni szokott a frissen feljutott csapatoknál, sok játékos jött, sok ment. Mindkét együttes próbált erősíteni, de ha csak a nevek alapján próbáljuk megítélni, melyikük lehet jobb hosszú távon, mindenképp a Villarrealra kell szavaznunk. Eleve erősebbek voltak, de dos Santosékkal még inkább azok lettek.

Viszont nem szadab elfelejteni, hogy az Almeria rájátszáson keresztül jutott a legjobbak közé, ez pedig óriási erőt adhat nekik. Aztán a Villarrealt jól ismerik, semmi félsz nincs bennük. Nem olyan, mintha mondjuk az Atletico Madridot fogadnák...

Ez az a meccs, amelyet mindkét együttes szeretne megnyerni. Itt egyértelműen a három pont a cél, és ezért teni is fognak becsülettel. Lehet, hogy helyenként kicsit kaotikus lesz a játék, vagy kapkodó, de lesznek itt gólok is, ebben biztosak vagyunk!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,