Sportfogadás tippek: UD Almeria - Sabadell

2013-02-08
A spanyol másodosztályban a 25. fordulót az Almeria és a Sabadell találkozója nyitja! Nézzük

 

UD Almeria - Sabadell

Tipp: 2 gól felett (2-nél tét vissza)

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Az andalúz Almeria  hétfőn is pályán volt, láthattuk őket, amint a Real B lefocizza őket! Látva azt a meccset kicsit érthetetlen volt, hogy a Real B majdnem kieső helyen állt, míg a piros-fehérek a másodikon.

A hazaiak tartoznak a szurkolóiknak, hisz nem elég, hogy hétfőn rendesen elverték őket, utolsó négy hazai pályás meccsük közül egyet sem tudtak megnyerni! Ezek alapján kész csoda, hogy tartják a második helyüket, ami még automatikus feljutást ér.

Jó hír viszont, hogy sem sérült, sem eltiltott nincs a csapatnál, ami azért tényleg adhat okot a bizakodásra. Nam úgy a Sabadellnél! A vendég együttesnél Lluis Carreras mester nem számíthat három védőjére, és két középpályására. Régóta sérült Olmo és Tortolero, Espassandín kiesése viszont érzékenyen érintheti őket. Középpályáról Fito és Arteaga hiányzik majd, de pótlásuk azért megoldható!

A tipp szempontjából nem lényegtelen, hogy a gólvágók mind bevethetőek a Sabadellnél! Zurdo, Lanzarote, Dávila, Yaagoubi és Hidalgo azért várhatóan pályára lép!

Az Almeriának tényleg oda kell tennie magát, mert ha úgy játszanak, mint hétfőn, akkor a Sabadell is elveri őket! Az andalúzok pont ezért lesznek sokkal impresszívebbek, mert nem nagyon akarnak megégni újra TV-s meccsen!

Zongo, vagy a brazil Charles azok, akikben benne van a váratlan, de például Zongo az említett hétfői meccsen sem koncentrált kellőképp! Ha az Almeria komolyan gondolja ezt a 90 percet, akkor nyerhetnek, de ha alibiznek, akkor könnyen megégethetik magukat!

Jó meccs lesz ez, mert a hazaiak számára csak a győzelem a jó eredmény. A Girona és az Alcorcón is fel akar jutni, nem fér bele több lyukas meccs!

A statisztika alapján is jó tipp, hisz az Almeria meccsein átlagban 2.6 gól esik, míg a Sabadell idegenbeli találkozóin átlagban 2.8!

A lényeg tehát, hogy ebben az oddsban valódi érték rejlik!

 

Sok sikert kívánunk mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,