Sportfogadás tippek: Almeria - Real Madrid

2014-12-12
Minek bonyolítani, ha van egyszerű is! -ez a mai jelmondat tippünk kiválasztásánál. Kedden már a Klub VB-n Marokkóban játszik a Real, ezért ebben a körben már pénteken pályára lép Andalúziában. Hogy nyer-e? Nem lehet kérdés!

Almeria - Real Madrid

Tipp: Real Madrid góljai 2.5 felett

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Pár hete, konkrétabban november 8-án az Almeria megnehezítette a Barca dolgát. Az andalúz együttes a 73. percig vezetett, aztán Luis Enrique Barcája felőrölte az Almeriát, és 2-1-re fordított. Az nyögvenyelős meccs volt a Barca számára, de a katalán mester maga alatt vágta a fát, hisz tartalékos csapatot küldött pályára. Xavi, Neymar, Suarez, Pique és Alves a padon napozott, míg Iniesta eleve sérült volt. Aztán amikor égett a ház, cserélt a Barca mestere, és meg is fordult a meccs állása.

Nos, Ancelotti nem fog variálni. Hiába jön a klub VB, az egy kirándulás lesz a Real játékosai számára. Ott olyan csapatokkal mérkőzik meg, hogy említésre sem méltó. Az tuti, hogy CR7, Bale és Benzema eddig 51 gólnál tart a szezonban, és ugye még féltávnál sem vagyunk.

A Real Madrid minden sorozatot tekintve 19 mérkőzés óta veretlen, sőt minden meccsét megnyerte! Nagyon egyben van a Királyi együttes, nevéhez méltóan királyian játszik. Szemrevaló, őszinte focit játszik a csapat, nem ölik a játékot akkor sem, ha 3-4 góllal vezetnek. Ronaldo hajtja a gólokat, Benzema és Bale pedig csak úgy bele-belebotlik egy-két gólba. Egyszerűen nagyszerű ez a csapat! Isco játszik majd James helyén, és Illara veszi át Modric posztját. James és Modric a Klub VB-re sem utazik, így most Kroos és Illara szűr, Isco osztogat Bale és Ronaldo felé, Benzema pedig éket játszik.

Nehéz elképzelni, hogy a Real ezt a mai meccset nem húzza be 4-5 góllal. Az utolsó három meccsén a  Blancók nyertek 3-0-ra, 4-0-ra és 5-0-ra is. Most jöhetne egy 6-0 a változatosság kedvéért.

Az utolsó három egymás elleni meccsük eredménysora:

2011.05.21. Real-Almeria 8-1

2013.11.23. Almeria-Real 0-5

2014.04.12. Real-Almeria 4-0

Nem igazán van mit hozzátenni, csak annyit talán, hogy ma Ramos eltiltás miatt pihen, így Pepe mellett Varane játszik. Erre mondják, hogy minőségi csere. Szegény andalúz együttes megint megkapja a magáét, de hozzá vannak szokva, ha a Real az ellenfél.

Címkék: sportfogadás, tipp,