Sportfogadás tippek: Almeria - Barcelona

2014-11-08
Utolsó két bajnokiját elveszítette a Barcelona. Tegnap Várhidi Péter a Mezeket fel c. műsorban a végén odaszúrta, hogy szerinte a Barca meg fog izzadni az Almeria ellen. Szerintünk téved!

Almeria - Barcelona

Tipp: Barcelona góljai: 2.5 felett

Odds: 1.65

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

 

A Barcelona nem kápráztatott el minket az elmúlt két bajnokin. A Real Madrid ellen láthatóan nem bírta a katalán csapat azt a tempót, melyet a Real diktált. A Celta Vigo ellen pedig olyan szerencsés volt, hogy az elképesztő. Messiéknek semmit sem sikerült berúgni, pedig helyzet az volt bőven.

A BL-ben már helyreállt a világ rendje, Messi rekordot döntött, és vélhetően most már tényleg megdönti Telmo Zarra La Ligás gólrekordját. Az el Clásicón nem volt olyan igazi nagy ziccere, a Celta ellen pedig csak kapufáig jutott a Bolha. Most, az Almeria ellen megdönti a rekordot, és könnyen lehet, hogy ha betalál, azt nem egyszer teszi. Messi duplája a különböző bukiknál 3.00 és 3.85-ös oddsok között mozog.

A mi tippünk viszont nem a Messi-gól (az is), hanem az, hogy a katalán csapat kinyitja a gólzsákot, kinyitja a pofonlábát, és -nincs erre jobb szó- megalázza az Almeriát.

Ez az andalúz együttes súlytalan a Barca mellett, mert pont nem egy bekkelős gárda, mint egy Levante, de nem is olyan erős előrejátékban, hogy a Barcának gondot okozzon. Messiék erőt fognak demonstrálni, itt az ideje, hogy Suarez is betaláljon. Neymar lelkének is jót tenne a gól, Messinek meg  lekerülne végre a teher a válláról, és megdöntené a fránya rekordot, amiről annyit hallani.

Iniesta sajnos sérült, a helyét Rafinha veheti át. Rajta kívül azért többé-kevésbé mindenki bevethető állapotban. Íme, a két együttes várható kezdőcsapata:

Várható kezdőcsapatok:

Almeria-Ruben-Ximo-Mauro-Trujillo-Dubarbier-Verza-Corona-Jonathan-Thomas-Edgar-Thievy
Barcelona: Bravo-Alves-Pique-Matthieu-Alba-Rakitic-Busquets-Rafinha-Neymar-Messi-Suarez

Címkék: sportfogadás, tipp,