Sportfogadás tippek: Allister Carter - Mark Selby

2014-04-24
A mai napon átugrunk Angliába a snooker VB-re egy tipp erejéig. Carter és Selby már a második körben találkozik, nézzük, mik az esélyek.

Allister Carter - Mark Selby

Tipp: Carter +3.5 frame

Odds: 1.33

Irodda: bet365

Kezdés: ma 14:00

 

Selby az első körben Michael White ellen 10-9 arányban jutott tovább. Végtelenségig kiélezett találkozó volt, bár 8-4-es állásnál senki sem gondolta, hogy White visszajön a meccsbe. Visszajött, ami leginkább annak volt köszönhető, hogy 8-4-nél Selby is úgy gondolta, hogy ennek a meccsnek lényegében vége van. White nem így gondolta, és Selby annyit hibázott, hogy White-nál gyengébb játékosok is egalizáltak volna. Selby egész egyszerűen elvesztette a fonalat, nemhogy 100-as, de 50-es breakeket sem lökött egészen az utolsó frame-ig. Látszott rajta, hogy rendkívül fáradt, és nem feledjük, az a meccs 'csak' 10 nyertig tartott. Most már 13 nyertes frame szükséges a továbbjutáshoz. Ha Selby az első körben nem bírta mentálisan, akkor mi lesz ma?

Carter 2013 nyarán kihagyott egy-két tornát, hisz hererákot diagnosztizáltak nála. A kezelések alatt természetesen nem a snookerrel foglalkozott, de pár hónap kihagyás után visszatért, és egyre jobb formába lendült. A vb-t megelőző tornán már megmutatta, hogy formában van. Jamie Jonest, Ebdont, Seltet és Waldent is megverte, de a világelső Neil Robertsonnal már nem bírt.

Carter Xiao Goudong ellen szintén szoros meccset játszott, csak 10-8 arányban ment tovább, de a feltörekvő kínai fiatal igencsak kemény ellenfél. Carter is hibázgatott, de nem annyit, mint Selby White ellen.

Mark Selby egy free ballt is elnézett, legalábbis ő azt hitte, hogy free ball van, de nem mondta a játékvezető. Selby mikor a rózsát lökte, és bemondták a foult, egyszerűen nem tudta, hogy milyen rendezvényen van. Rengeteg tornán indult, és tényleg belefáradt ebbe a szezonba. Carter egy remek játékos, és ha White ilyen szoros meccset játszott Selby ellen, akkor Carternek is menni fog. Sőt bátrabbak 2.37-es oddson akár Carter győzelmére is fogadhatnak, de így +3.5-ös frame-előnnyel tűnik igazán jó tippnek!

Címkék: sportfogadás, tipp,