Sportfogadás tippek: Alavés - Malaga

2017-12-21
A héten már kétszer is profitáltunk a spanyol élvonalbeli csapatok 'szerencsétlenkedéseiből'. Szép hosszú szó, reméljük, hogy nyerő szériánk legalább ennyire hosszúra nyúlik. Nézzük, mi várható az Alavés és a Malaga találkozóján, illetve inkább mi nem...

Alavés - Malaga

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 alatt

Unibet odds: 1.61

Kezdés: csütörtök, 21:30

 

Két tippel támadtunk a héten, ami a spanyol LaLigát illeti, mindkettő nagyon szépen jött. A Levante-Leganes és a Getafe-Las Palmas találkozón is arra tippeltünk, hogy 2.5 alatt marad a gólok száma, és hála az égnek, alatta is maradt.

Az Alavés-Malaga összecsapáson sem várunk gólcunamit. Két gyenge együttes feszül egymásnak, hisz mindkettő a kiső zónában található. Hétvégén mindkettő kikapott, a Malaga otthon nullázott a Betis ellen (0-2), míg az Alavés az Atletico otthonában vérzett el (1-0).

A Malaga andalúz együttes, így keresztül kell utazni az országot, ráadásul északon azért jóval cudarabb az idő, így aligha esik majd jól az északi levegő Rosaleséknek. A Malaga amúgy sem az a csapat, amely idegenben csillog és villog, nyolc meccs alatt 3 pontot kapart össze, ami a legkevesebb, ha az idegenben szerzett pontokat nézzük. a nyolc találkozó alatt összesen lőtt 4 gólt, ezen nem nagyon kell mit indokolni, ez édeskevés. Ha ez nem lenne elég, az Alavés pedig otthon játszik pocsékul. Hazai környezetben nyolc találkozó alatt lőtt hat gólt, amihez pont hat pont társul.

Szóval az Alavés otthon meccsenként 0.75 gólt lő, míg a Malaga idegenben 0.5-öt. Ez két annyira gyenge csapat, hogy ha csak a statisztikát nézzük, akkor két meccs alatt sem nagyon jönne össze a minimum három gól. Ehhez jön még, hogy év vége van, hétközi forduló, nem nagyon volt idő készülni, regenerálódni. A tippünk mi más lehetne, mint az 'under'. Két alapjáraton gyenge támadó-potenciállal rendelkező csapat találkozóján egy jó kis 0-0-án sem lepődnénk meg.

Címkék: sportfogadás, tipp,