Sportfogadás tippek: Alavés - Granada

2016-09-26
A La Liga 6. fordulóját az Alavés és a Granada találkozója zárja. Érdekes kis meccs lesz, legalábbis a statisztika szerint mindenképp! De nézzük, hogy miért is!

Alavés - Granada

Online sportfogadási tipp: 2 gól felett AH

Bet365 odds: 1.60

Tippmix odds: -

Kezdés: hétfő, 20:45

 

A bevezetőben említettük, hogy a két csapat találkozója érdekes lehet. Reméljük, hogy valóban érdekes is lesz!

Az eddig lejátszott bajnokik elég érdekesen alakultak.

Az Alavés hazai pályán két bajnokit játszott:

  • Alavés-Gijón 0-0
  • Alavés-Deportivo 0-0

A Granada idegenben két bajnokit játszott:

  • Las Palmas - Granada 5-1
  • Betis - Granada 2-2

Tisztán látszik, hogy az Alavés két hazai meccsén még gól sem született, ellenben amikor a Granada idegenben játszott, legalább 4 gól esett meccsenként, de átlagban 5.00, ami azért nem kevés. A nullánál mindenképp több.

Adódik a kérdés, hogy lesz-e 0-0, vagy a Granada szériája folytatódik idegenben, és gólgazdag meccset játszik az andalúz együttes? Mi utóbbira tippelünk, hisz a Granada mestere Paco Jemez, akinek csapatai ritkán játszanak a szemnek unalmas futballt. A Jemez-csapatok nem játszanak célfutballt, és ha megnézzük, a Granada idén mind az öt bajnokiján rúgott és kapott is gólt. Főleg kapott, az öt lejátszott bajnokiból négyszer is minimum 2 gólt kaptak az andalúzok.

Bet365 - 15.000 Ft regisztrációs bónusz új játékosoknak!

Khrinék egyébként lépéskényszerben vannak, a Granadának 5 forduló után 2 pontja van, ami nem sok, ellenben kevés. Meccset kéne nyerni, viszont nem lesz egyszerű, hisz ez az Alavés a Camp Nouban tudta lenyomni a Barcát. Ami akkor is óriási eredmény, ha tudjuk, hogy a Barca a legjobbjait pihentette azon a meccsen.

A vendégeknél Foulqier, Lomban, Gabriel Silva és Saunier sem bevethető. Mind a négy játékos védő. Paco Jemeznek ha lenne haja, kihullana mind egy szálig, hisz egyelőre megjósolni sem lehet, hogyan áll majd össze a Granada védelme a mai napon. Eddig sem működött a védekezés, kész csoda lenne, ha pont ma állna össze. Az Alavés pedig biztosan szeretne végre otthon gólt-gólokat  lőni, meccset nyerni. Az újonc eddig szép szezonkezdetet produkál, hisz úgy van 6 pontja, hogy játszott már az Atletico és a Barca ellen is. Legutóbb a Valencia ellen is jól játszottak Deyversonék, de nagyon pechesek voltak, ellenük befújt véleményes büntetővel, öngóllal tarkított meccsen kaptak ki 2-1-re a Mestallában. De az eddigiek alapján az Alavés komoly erő a bajnokságban!

Várható kezdőcsapatok:

Alavés: Pacheco, Kiko Femenía, Laguardia, Alexis, Theo, Marcos Llorente, Dani Torres, Edgar, Ibai, Katai,  Deyverson.

 

Granada: Ochoa, Tito, Vezo, Uche, Gastón Silva, Krhin, Andreas Pereira; Carcela-González, Alberto Bueno, Atzili, Ezequiel Ponce.

Címkék: sportfogadás, tipp,