Sportfogadás tippek: Adrian Lewis - James Wade

2013-12-29
Két negyeddöntős párharcot rendeznek ma este a PDC darts VB-n. Tegnap kiderült, hogy az egyik elődöntőben Wright és Whitlock csap össze, ám a másik elődöntőre még van Gerwen, Webster, Wade és Lewis is esélyes.

Adrian Lewis - James Wade

Tipp: Lewis nyer

Odds: 1.4

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00 után

 

A PDC 2014-es darts VB-jén (csak a döntő csúszik át 2014-re) Lewis és Wade a negyeddöntőben találkozik. Wade az egymás elleni meccseken gyakran veri Lewist, de a VB az mindig más. Legutóbb VB-n 2012-ben találkoztak, akkor Wade 6-5 arányban kapott ki Lewistól.

A jelenlegi formák alapján Lewis a meccs esélyese, mert Wade csak Petersen ellen tudott ezidáig stabilan játszani ezen a tornán. Darren Webster és Andy Smith ellen is dadogott a játéka, még 92-es átlagokat sem dobott. Többször jött vissza a sírból, az ellenfelei dobhattak a meccsért, de hibáztak, amit Wade rendre kihasznált.

Petersen ellen már legalább összehozott egy 99.92-es átlagot, de Petersen azon a meccsen már nem azt hozta, amit Pipe ellen. Wade 4-0-ra nyert, de ez semmit sem jelent.

Lewis az előző körben Mervyn Kinget ejtette ki, szintén nagyon magabiztos játékkal. Lewis King ellen már 3-0-ra vezetett, amikor is King egy szett erejéig összekapta magát, de 3-1-után Lewis hozta az 5. szettet, és magabiztosan jutott tovább.

Lewis egyébként 16 db 180-ast dobott, míg Wade úgy tart 15-nél, hogy sokkal több lehetősége lett volna megdobni a 180-akat, hisz az első és a második főtáblás meccsén is maximális szettet játszott Wade az ellenfeleivel.

Lehet, hogy Lewis nem a legszimpatikusabb játékos, de nem véletlenül jutott el erre a szintre. Wade Petertsen ellen már mutatott ezt-azt, de még az a játék is kevés lesz Lewis ellen. Márpedig az is kérdéses, hogy azt a játékot meg tudja-e ismételni.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,