Sportfogadás tippek: ASA Tel-Aviv (női) - Ferencváros (női)

2015-08-13
Az előző bajnokságot a nőknél az FTC nyerte, így kipróbálhatja magát a BL-ben is. Illetve a BL-selejtezőjében, ahol is az első meccsen igen szépen helyt állt a csoport favoritja, a Twente ellen.

ASA Tel-Aviv - FTC

Tipp: FTC győzelem

Odds: 1.80

Kezdés: csütörtök 17:00

 

Az FTC nyerte tavaly a hölgyeknél a bajnokságot, ám a lányoknál is selejteznie kell a magyar bajnoknak a BL-főtábláért. A hölgyeknél a selejtezőkben négyes csoportokban küzdenek a csapatok. A FTC kvartettjében sajnos a Twente felfelé lóg ki a négyesből, ám a Fradi szépen helyt állt a holland együttes ellen. Az izraeli Tel-Aviv és majd főleg a luxemburgi Jeunesse ellen főleg esélyes a magyar együttes.

Az FTC a Twente elleni találkozón szépen helyt állt, ne feledjük, hogy korábban az MTK egyre-másra nyerte a bajnoki címeket itthon, így a fiatal Fradinak nem nagyon van/volt nemzetközi rutinja. Ennek ellenére az esélyesebb Twente ellen 0-0-ra lehozta a félidőt, aztán a 2. játékrészben már kijött a két együttes közötti különbség. Azt túlzás lenne állítani, hogy a Fradinak volt esélye a győzelemre, de nem kapott sok gólt, ez a 2-0-ás zakó a Twente ellen bőven vállalható, ha a realitásokat nézzük.

Most viszont nyerhető találkozók előtt áll az FTC. Igaz, hogy a négy együttesből csak a legjobb jut a főtáblára, ettől függetlenül a Mosdócziék meg szeretnék nyerni két maradék meccsüket. Az izraeli bajnok a Jeunesse ellen nyerni tudott 5-1-re, de a luxemburgi bajnok azért a bőven verhető kategória. Egyébként a luxemburgi lányok is tartották a 0-0-át a 36. percig, aztán jött az első gól, és a másodikban a többi, szám szerint négy..

Az FTC egy fiatal, agilis együttes. Tény, hogy a Twentével még nem bírt el, de a hollandoknál a női foci is előrébb tart, mint a magyar. Az izraeli bajnok ASA Tel-Aviv csapatát viszont nyugodtan meg lehet verni. A magyar bajnok ebben a kvalifikációs körben nem egy elveszett csapat, az MTK pl. többször főtáblára került, így játszhatott nemrég a Neulengbach csapatával, vagy Jakabfi Zsani Wolfsburgjával.

Lehet, sőt biztos, hogy a Twente elleni zakóval el is úszott a továbbjutás lehetősége, de becsületből a maradék két találkozót azért be kell húzni!

Hajrá Fradi!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,