Sportfogadás tippek: Traktor Chelyabinszk - AK Barsz Kazany

2013-04-02
Tegnap a Dinamo Moszkva 5-1-re legyűrte a péterváriakat, így ők már a döntőben vannak. Ma csatlakozhat a Kazany, amennyiben megveri a Traktort. Nézzük, mire számíthatunk

AK Barsz - Traktor

Tipp: 3.5 gól felett

Odds:  1.54

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:00

Kezdjük mindenek előtt egy furcsasággal: a két csapat 5 play off meccséből 4 döntetlennel zárult. Kétszer volt 1-1, egyszer 0-0, és egyszer 5-5. Ráadásul a 0-0-ás meccs másnapján sikerült egy 10 gólos találkozót játszani, szóval nem egyszerű tippelni ennek a párharcnak a mérkőzéseire.

Mivel nem nagyon bírnak egymással, és ezidáig az 5-5-ös meccsüket kivéve nem esett túl sok gól, a 3.5 over opció már bőven 1.50 fölött jár a bet365-nél. Hiába játszottak eddig több kevés gólos meccset, ilyen oddson ezt nem szabad otthagyni!

Egyébként az is fura, hogy ez a párharc ugyanúgy alakul, mint a másik. Ott is elment 3-0-ra a Dinamo, majd az SKa feljött 3-2-ig, majd tegnap kikapott, és 4-2-vel kiesett. Itt is 3-0-ra ment a Kazany, ám most 3-2-re állnak a felek, és ha a Traktor nyer hazai pályán, akkor az utolsó mérkőzés dönt!

A Traktor otthon sokkal bátrabban játszik, és mivel ők állnak rosszabban az összesítést tekintve, illene kezdeményezőnek lenni, és többet kockáztatni, mint eddig. Persze a vendégeknek is fel kell pörögni, mert nincs annál cikibb, mint 3-0-ról kiesni...

A chelyabinszki csapatnak ráadásul erőt adhat, hogy az ötödik meccsen a hosszabbítás utolsó percében szerezték a győzelmet jelentő gólt!

Jéghokiról van szó, szóval itt a tipphez szükséges 4 gól könnyen összejöhet az előzmények ellenére is.

*Az 1.54-es odds mellé köthetjük még például azt, hogy a Barca gólt szerez, sőt még a holnapi Real sikert is, és máris majdnem egy duplázós szelvényt kapunk!

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,