Sportfogadás tippek: AK Barsz Kazany - Traktor Chelyabinsk

2013-03-23
Tegnap a Dinamo Moszkva elvette az SKA pályaelőnyét, ma a Traktor készül hasonló bravúrra. Hogy sikerül-e, azt ma délután megnézhetjük a Sport1-en.

AK Barsz - Traktor

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.41

Iroda: bet365

Kezdés: ma 14:00

A tippünk ugyanaz, mint tegnap volt! Négy gól kell a boldogsághoz, és teljesen mindegy, hogy melyik csapat üti. Itt már nagyjából pénzfeldobással ér fel a győztes megtippelése, simán nyerhet a Kazany, de ugyanúgy a Chelyabinsk is. Gólok viszont biztosan lesznek, reményeink szerint minimum négy!

Ebben a kiírásban kétszer találkoztak, Kazanyban 6-2 lett vége, míg Chelyabinskban 3-2. Mindketten hozták a hazai pályát, de ez a play off! Viszont a lényeg, hogy itt is az a csapat nyer, amelyik több gólt üt! :D

A Traktor az előző körben kicsit elkényelmesedhetett, mert az Omszk elleni párharcban a négy megnyert mérkőzésüköön gólt sem kaptak. Persze-persze, ehhez kell egy jó védelem, meg jó kapus, de kell még a szerencse is, méghozzá nem kevés. Ilyesmi 100 évente egyszer fordul elő, hogy egy párharcban a négy győztes meccsen gólt sem kap az együttes... Tényleg fura statisztika, ugyanakkor tény. Ám az zicher, hogy a Kazany játékában nem egy gól, hanem inkább 2-3 biztosan benne van.

A kazanyiaknál négy iszonyat erős sor van, mind a négy sor gólképes! Még a negyedikben is van egy Zherdev, szóval nem piskóta az AK Barsz, ami a támadásokat illeti.

A Traktornár nincsenek talán olyan jól csengő nevek, mint ellenfelénél, de egy nagyon hatékony együttesről van szó, amely bárkit képes elverni. Nagyon jók emberelőnyben, és tényleg nem lepődne meg senki, ha döntbe jutnának.

Mindenki úgy van vele, hogy a másik elődöntő, az SKA és a Dinamo meccse az előrehozott döntő az idei KHL-ban, ám a Traktor és az AK Barsz együttesei közül az egyik döntőzni fog, és simán elverheti akár a Dinamot, akár az SKA-t a Gagarin Cup döntőjében!

Mára pedig a tippünk a minimum négy gól. Az alapszakaszban mindkét meccsen bőven jött, itt picit óvatosabb játéknál is jönnie kell, mert két iigencsak kreatív csapat lesz a jégen ma is!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,