Sportfogadás tippek: AK Barsz Kazany - CSZKA Moszkva

2012-10-17
A tegnapi focidömping után most váltsunk sportot! Tippünk a KHL-ből érkezik, ma 10 mérkőzést rendeznek a világ legerősebb bajnokságában! A mi választásunk a Sport TV által is közvetített AK Barsz-CSZKA meccsre esett!

 

AK Barsz Kazany - CSZKA Moszkva

Tipp: 4.5 gól felett

Odds: 1.73

Iroda: sportingbet

Kezdés: ma 17:00

 

A Kazany és a CSZKA Moszkva is előkelő helyen áll a táblázaton. A hazaiak keleten a harmadikak, míg a vendégek nyugaton a negyedik helyet foglalják el. Rangadó a javából, remélhetőleg a gólok sem maradnak el délután!

A Kazany, azaz a tatárok legutóbb nagy meglepetésre kikaptak a Slovantól 2-2-es rendes játékidős döntetlen után.Nagyon nem sült az AK Barsz játékosainak semmi, de úgy is lehetne fogalmazni, hogy Dano nagy napot fogott ki a Slovan-nál. 40 löketből 38-at hárított a szlovákok hálóőre, 95%-os mutatójával csapata MVP-je volt azon a találkozón. Fölényben játszott az AK Barsz, de tényleg rossz napot fogtak ki, hisz emberelőnyből sem tudtak betalálni, pedig ötször játszottak előnyben.

Azért egy meccs alapján nem lehet megítélni egy csapatot, ez a Kazany hazai jégen igenis a KHL egyik legveszélyesebb alakulata. A finn légiósaival az AK Barsz otthon első keleten, ha csak a hazai pályás meccseket vesszük figyelembe!

(Ami viszont mindenképp fura, hogy utolsó négy hazai pályás találkozójuk közül hármat is döntetlen után veszítettek el...)

A tatárok mai ellenfele a CSZKA Moszkva együttese. Ők a Tarasov divízióban vitézkednek, és tényleg elég jó formában kergetik a puck-ot. Utolsó öt találkozójuk közül négyszer is győztesen hagyták el a jeget, úgyhogy reszkethetnek a kazanyiak is.

Olyan játékosokkal érkezik a CSZKA, mint Grabovszki vagy Datsyuk, de itt vannak a Radulov tesók, Alex és Igor is. Előbbi, azaz Alex igencsak meghatározó tagja a CSZKA-nak, és a ligának is emblematikus alakja. Ahogy mondani szokták, vele mindig történik valami!

Alex vagy gólt üt, vagy az ellenfelet üti. Ugye mindkét dolog jó a tipp szempontjából, mert ha gólt üt, akkor közelebb kerülünk a nyereményhez, ha az ellenfelet üti, akkor pedig kiállítják, és a Kazany játszik majd előnyben. Igaz, legutóbb 5/0 volt a mutatójuk előnyben, de ez sem lesz mindig így.

Egyébként Alex mindent megtesz, hogy ne csak a pontlistát vezesse, hanem a ' rosszfiúk' listáját is. Eddig 54 percet töltött a büntetőpadon, amivel csak a második helyre jó Artyukhin mögött.

Alexnak egyébként van még 12 assistja is, hogy teljes legyen a kép, szóval igaz a mondás, ha Alex jégen van, ott valami történni fog! (Csak zárójelben, hogy tavaly ő volt a szezon legértékesebb játékosa...)

A tatároknál nincsenek ekkora egyéniségek, mint Datsyuk vagy a két Radulov a CSZKA-nál, de sokkal inkább működnek csapatként együtt. Az AK Barsz tavaly is jól szerepelt, és idén is biztos play off résztvevők.

Két klasszis csapat, biztos play off résztvevők, így joggal reménykedhetünk, hogy tolnak egy gólgazdag meccset a szórakoztatásunkra!

 

Sok szerencsét mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,